Insula Taberei de Vara revine cu un nou sezon la Cartoon Network!

11 august 2021, 22:58

Incepand de sambata, 21 august 2021, Oscar si prietenul sau cel mai bun, Aricel, continua aventurile in sezonul 3 din Insula Taberei de Vara. Copiii vor vedea ce noi peripetii ii asteapta pe Susie si pe restul prietenilor de pe Insula.

Insula Taberei de Vara

Departe de parinti, cei doi prieteni trebuie sa-si adune tot curajul sa se aventureze in misterele si minunile acestei tabere magice in care consilierii taberei sunt vrajitoare, caii devin unicorni, iar monstrii traiesc sub pat. Nu toate taberele ofera posibilitatea de a inota
in piscina cu un rechin care vorbeste, de a se tara sub pat intr-un univers diferit sau de a se imprieteni cu luna, dar pe Insula Taberei de Vara se poate intampla orice.

 

Eroii din „Insula Taberei de vara” se intorc in al treilea sezon al serialului. De data aceasta, creatorii prezinta si povesti care au loc in afara insulei magice.

Susie si Ramona au o misiune importanta. Ele sunt singurele care pot salva New York-ul de o ciuma care afecteaza creaturi magice care dispar misterios din tot orasul. Pentru a afla cauza problemei, ei vor incepe sa investigheze.

Despre serial

Insula Taberei de Vara ii urmareste pe Oscar si pe cel mai bun prieten al sau, Aricel, care sosesc pe Insula Taberei de Vara. Acestia isi dau seama repede ca o tabara obisnuita nu are supraveghetoare vrajitoare, extraterestri si copaci vorbitori.

Premiera sezonului 3 din Insula Taberei de Vara are loc sambata, 21 august 2021, la 14:35 si continua in fiecare sambata, pana pe 4 septembrie.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Vaticanul este un stat independent care numara doar 921 de locuitori si 0,44 km.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bula vine la scoala cu un cucui mare in frunte. Profesoara il intreaba:
- Bula, cum ai reusit?
- Pai... o albina
- De ce nu ai alungat-o cu mana?
- Nu am apucat. Tata a omorat-o cu lopata.

› vrei mai mult