Experienta Rompetrol la Destiny Park - O sansa pentru copii de a descoperi lumea energiei intr-un mod distractiv

28 februarie 2024, 14:58

Experienta Rompetrol la Destiny Park

Destiny Park, locul unde invatarea si joaca se intalnesc, aduce o noua si captivanta experienta pentru cei mici ,,Experienta Rompetrol’’. In cadrul acestei activitati, copiii cu varste intre 3 si 14 ani sunt invitati sa descopere si sa experimenteze rolul existent intr-o statie de energie Rompetrol.

Zona Rompetrol din cadrul parcului replica, in miniatura, structura reala a unei statii de energie existente care integreaza brandul hei, un concept umbrela cu linii distincte de servicii - hei coffee&gourmet pentru servire asistata cu preparate de tip restaurant si hei&coffee pentru produse de tip cafea, patiserie, sandwich-uri. Astfel, suprafata totala de 206 metri patrati a zonei Rompetrol include o macheta a magazinului si a zonei gastro prezente in statiile companiei, 4 pompe de alimentare, o pista de carturi si o zona verde.

Cei mici au oportunitatea de a testa in mod practic rolul de lucrator comercial si de a alimenta karturile care finalizeaza cursa pe pista, traind astfel o experienta interactiva si amuzanta.Ei vor afla informatii utile despre tipurile de carburanti comercializati in statiile Rompetrol si activitatile derulate de catre angajatii Rompetrol care, zi de zi, fac toate eforturile pentru o experienta cat mai placuta in interactiunea cu clientii companiei. Activitatea se desfasoara cu maxim 2 copii in acelasi timp pentru a le oferi atentia si suportul necesar.

Durata experientei este de aproximativ 10 minute si pe durata acesteia copiii participanti primesc informatii despre energie din partea animatorului Destiny Park care gestioneaza zona respectiva. Acesta le va povesti despre diferenta dintre motorina si benzina, originile termenului Diesel, tipurile de motoare potrivite pentru fiecare tip de carburant, gazul petrol lichefiat si utilizarile lui.

La finalul experientei, fiecare participant va fi recompensat cu 5 Magic Bani, pe care ii poate utiliza, dupa cum doreste, in cadrul activitatilor din Destiny Park. Astfel, copiii vor pleca acasa nu doar cu amintiri minunate si informatii utile din lumea energiei dar si cu o recompensa pentru munca lor depusa in cadrul experientei Rompetrol.

Copiii sunt invitati sa viziteze zona Rompetrol si sa se bucure de experienta oferita in cadrul Destiny Park conform programului de functionare al parcului afisat pe site-ul www.destinypark.ro.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Sarpele foloseste putina energie si poate rezista perioade lungi de timp fara sa manance. Se cunoaste un caz in care un piton captiv a rezistat 149 de zile fara sa manance si a pierdut numai 10% din greutatea corpului.

› vrei mai mult

Bancul zilei

I:Care e culmea alfabetizarii?
R:Sa vezi o blonda care isi scrie numele

› vrei mai mult