Disney+ se lanseaza pe 14 iunie in Romania

29 martie 2022, 11:18

Disney plus - Moon Knight

Disney+, serviciul de streaming de la The Walt Disney Company, a anuntat datele de lansare în 42 tari si 11 teritorii pentru aceasta vara. Serviciul de streaming se va lansa în Romania pe 14 iunie. Pretul abonamentului lunar va fi de
29,99 de lei, iar al abonamentului anual de 299,90 de lei în Romania.

Oferind continut original exclusiv si mii de episoade si filme Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic si divertisment general de la Star, Disney+ gazduieste unele dintre cele mai îndragite povesti din întreaga lume.

Cartea lui Boba Fett

Abonatii vor avea acces la seriile aclamate de critici „Cartea lui Boba Fett” si „The Mandalorian”, de la producatorul executiv si scenaristul Jon Favreau. În plus, abonatii vor putea viziona seria „Moon Knight”, produsa de Studiourile Marvel, cu Oscar Isaac în rolul lui Steven Grant, un bland angajat al unui magazin de cadouri, care devine chinuit de pierderi de memorie si de amintiri dintr-o alta viata, si „Shang-Chi si legenda celor zece inele”, nominalizat la Oscar, cu Simu Liu si Awkwafina.

LUCA

Abonatii se vor putea bucura, de asemenea, de filmul „Luca” de la Studiourile Disney si Pixar, nominalizat la Oscar, de „Encanto” de la Walt Disney Animation Studios, film castigator al unui Premiu Oscar si care prezinta povestea unei familii extraordinare, Madrigal si de „Cruella”, film premiat cu Oscar, cu Emma Stone în rolul legendarei „Cruella de „Vil”.

Cruella

Din categoria divertisment general, abonatii vor putea viziona, de asemenea, filmul castigator la Premiile Oscar, „Eliberati-l pe Guy”, o comedie plina de actiune cu Ryan Reynolds în rolul principal, precum si serialele „Familia Simpson” si „Anatomia lui Grey”. De la National Geographic, abonatii se pot bucura de seria originala Disney+ „Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum” în al carei prim sezon, Jeff poarta publicul într-o calatorie amuzanta, plina de întelepciune si dinamism. În fiecare episod al acestei serii de 12 episoade, el merge pe firul unor lucruri aparent familiare pentru a dezvalui conexiuni uimitoare si informatii stiintifice si istorice fascinante.

Utilizatorii vor avea acces la vizionare de înalta calitate si vor putea beneficia de pana la patru fluxuri simultane, descarcari nelimitate pe zece dispozitive, IMAX Enhanced pentru titlurile selectate. În plus, vor avea posibilitatea de a crea pana la sapte profiluri diferite, iar parintii vor putea crea profiluri pentru copii, care au o interfata usor de navigat si permit accesarea de continut adecvat varstei.

Pentru mai multe informatii, sau pentru a va abona la serviciul Disney+, puteti vizita Disneyplus.com.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


O vizita neasteptata iti da peste cap tot programul. Hai, nu dezarmam si incerca sa fii o gazda placuta. Chiar si asa, daca vei sti sa fii diplomat/a, vei scapa foarte repede de musafir.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Singura tara din Europa cu o limba unitara - fara dialecte sau minoritati nationale este Islanda.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Prost si nimeni la mare.

Nimeni se duce in apa....
Se ineaca!!
Prost suna la salvare:
Alo,alo ce sa intamplat?
A murit!!
Cine?
Nimeni

Ba,tu esti prost?
Da!

› vrei mai mult