Cum te poti bucura de costuri mai mici la o interventie cu implant Fast and Fixed?

23 iunie 2021, 18:21

Tehnica Fast and Fixed

T
ehnica Fast and Fixed este o solutie moderna si extrem de eficienta pentru refacerea danturii intr-o singura zi. Dezvoltata si imbunatatita pe parcursul unui deceniu de catre specialistii germani, aceasta permite reabilitarea orala rapida si totala prin adictia a doar patru implanturi dentare din titan. Procedura este sigura, nedureroasa, de scurta durata si minim invaziva si reabiliteaza complet zambetul.

 

Etapele procedurii Fast and Fixed

Primul pas in aceasta procedura consta in crearea imaginii tridimensionale a maxilarului si simularea virtuala 3D a implanturilor. Este o etapa esentiala pentru succesul interventiei.

 

Urmatorul pas consta in montarea implanturilor care formeaza baza puntii dentare si permit realizarea unui set fix de dinti. Aceasta tehnica stabilizeaza nivelul masei osoase si promoveaza igiena si sanatatea maxilarului.

 

Datorita unghiului de 45 de grade in care sunt fixate, implanturile Fast and Fixed sunt posibile chiar si in cazul pacientilor cu probleme grave, fara a necesita implant osos sau lifting de sinus.

 

Rezultatul final consta in dinti ficsi care arata, se simt si functioneaza aproape identic cu cei naturali si restabilirea completa a zambetul, iar procedura dureaza doar o zi!

 

Beneficiile tratamentului

Avantajele procedurii pusa la punct de medicii germani sunt incontestabile:

 

  • Reduce cu pana la 98% riscul bolilor parodontale care stau la baza infectiilor si durerilor cauzate de bacterii si promoveaza sanatatea orala si digestiva;

  • Are un grad de succes de pana la 98%;

  • Elimina necesitatea implanturilor osoase care sunt invazive si costisitoare, iar recuperarea este mai rapida;

  • Este o procedura de scurta durata pe care pacientii o suporta foarte bine, aplicabila chiar si in cazul celor care sufera de diabet, osteoporoza sau afectiuni care nu permit implantul osos;

  • Toate etapele sunt finalizate in aceeasi zi, noii dinti fiind imediat utilizabili;

  • Noua dantura arata, se simte si functioneaza aproape identic cu cea naturala;

  • Faciliteaza igiena orala si reduce riscurile de inflamatii;

  • Pacientul va putea manca tot ce isi doreste, va putea vorbi si zambi fara retineri si, deloc in ultimul rand, isi va recapata zambetul si increderea in sine.

 

Cum poti beneficia de costuri mai mici pentru aceste implanturi?

Daca vrei sa beneficiezi de costuri mici, ar trebui sa apelezi la o clinica stomatologica cu experienta in procedura de tratament Fast and Fixed, precum Dental Excellence.

 

Aici, procedura, care include si lucrarea provizorie, costa in jur de 20.000 lei. Mai mult, clinica ofera in aceasta perioada si un discount de 10% care poate reduce sesizabil costul final al lucrarii!

 

In plus, ai garantia unei lucrari sigure si durabile, de o buna comunicare si te bucuri de suport si intelegere din partea intregului personal. De asemenea, pentru a face tratamentul accesibil tuturor pacientilor, clinica ofera posibilitatea platii in 12 sau 36 de rate fara dobanda!

 

Daca pretul ti se pare mare, nu uita ca implanturile Fast and Fixed dureaza pana la 15 ani. Astfel, in timp, aceasta procedura de tratament este o investitie mult mai putin costisitoare si o decizie inteligenta.

 

Alege sa beneficiezi de servicii profesionale de calitate si profita de discount-ul disponibil acum, pentru a-ti redobandi frumusetea zambetului si calitatea vietii!

Tehnica Fast and Fixed

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Din punct de vedere sentimental, viata ta nu este roz. Asta inseamana ca trebuie sa ai mai multa grija de tine, trebuie sa fii mai fresh si mai pozitiv in ceea ce faci.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Amprenta unui nas de caine este ca amprenta unui deget la om. Fiecare caine are amprenta nasului unica.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doctorul catre pacient:
- Am o veste buna si una rea, pe care o vreti prima?
- Pe cea buna.
- Mai aveti de trait 72 de ore!
- Cuuum? Si vestea rea care mai e?
- Va caut de ieri sa va spun asta!

› vrei mai mult