Cum alegi cadoul perfect pentru prietenul tau?

12 martie 2014, 17:12

Tocmai ai fost invitat la ziua de nastere a unui prieten. Esti super entuziasmat si abia astepti sa mergi. Incepi sa-i cauti cadoul perfect, care sa-i placa la nebunie, dar esti in pana de inspiratie, nu-ti vine nicio idee. In plus, nici nu ai buget foarte mare. Ce e de facut?

Nimic mai simplu: ii faci cadou un peste robotic Robo Fish. Sigur ai auzit de el, e cea mai tare jucarie a momentului. Anul trecut, Robo Fish a fost jucaria cea mai vanduta in toata lumea. Poate chiar ai unul acasa. Daca nu, crede-ne, trebuie sa ai! Seamana perfect cu un peste si inoata ca unul, cu ajutorul unui senzor care se activeaza la contactul cu apa. Indiferent ce model alegi, nu vei da gres. Singur, cu acvariu si coral sau cu plasa cu care poate fi pescuit de unde inoata, va fi cadoul perfect.
Pestisorii robotici Robo FishIn plus, acum poti alege si din noua colectie, de pestisori robotici cu LED. Noii Robo Fish seamana leit cu ceilalti membri ai familiei. Sunt disponibili in 6 nuante, au coada din silicon moale, care ii ajuta sa se miste intr-un mod foarte realist. Modelele noi au si un LED, care se aprinde, cand sunt pusi in apa. Ce inseamna asta? Inseamna ca ii poti urmari cum inoata si in intuneric. Daca il lasi sa inoate peste noapte, vei avea o veioza unicat.
Pestisori robotici cu LED
Robo Fish Colectiile Robo Fish sunt disponibile in magazinul online Nicoro Toys sau in magazinul fizic, din Unirea Shopping Center, etajul 3, Aripa Splai.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Cativa prieteni iti vor face o vizita. Fii pregatit/a sa-i primesti cum se cuvine.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Scoarta cerebrala contine circa 18 miliarde de neuroni si are o suprafata de 2200 cm patrati.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un snur se uita in oglinda:
-Vai, ce siret sunt!

› vrei mai mult