Copiii devin designeri de genti!

20 octombrie 2023, 12:45

The Bags of Tomorrow

Art Safari Kinder lanseaza concursul „The Bags of Tomorrow”

• Art Safari Kinder lanseaza o provocare pentru copiii cu varste intre 4 si 18 ani: sa creeze propriile genti, in cadrul concursului „The Bags of Tomorrow”. Micii artisti sunt invitati sa deseneze, picteze sau sa modeleze cea mai ingenioasa si simpatica poseta si sa castige premii atractive;

• Marele castigator isi va vedea geanta transformata in realitate si o va primi cadou, un punct de plecare pentru lansarea primei linii care sa-i poarte numele. Aceasta va fi realizata chiar de celebrul designer multipremiat Simina Filat;

• Concursul de creatie pentru copii este inspirat de expozitia internationala „Bags: Inside Out”, prezentata in acest sezon de Art Safari, in colaborare cu muzeul V&A, Londra. 300 de genti iconice sunt expuse in primul fashion & design show din istoria Art Safari;

• Pot participa la concurs toti copiii inscrisi la atelierele de creatie si cursurile Art Safari Kinder pana pe 7 ianuarie 2024. Biletele se pot achizitiona online sau prin rezervare directa prin email kids@artsafari.ro sau la telefon: 0770.443.219. Scolile beneficiaza de discount la cursuri, iar copiii care primesc bursa sociala participa gratuit, in grupuri organizate.

La atelierele si cursurile Art Safari Kinder, copiii se imprietenesc cu arta si descopera o lume plina de culoare si forme deloc plictisitoare. Programul este coordonat de artista Adriana Florea Baloiu, care acum ii va ghida pe micii Karl Lagerfeld si pe micile Coco Chanel in drumul lor spre celebritate.

Micii artisti pornesc intr-o calatorie de sine, in care isi pot reda propriile povesti prin intermediul unui obiect iconic: geanta. Fiecare participant isi alege o tehnica, de la pictura, desen si pana la modelaj, iar apoi proiecteaza geanta visurilor. Printre creatiile inscrise pana acum la concurs se numara geanta-gogoasa, geanta magnetofon, geanta Panda sau geanta-vaca minune.

Atelierul include tur ghidat gratuit si kit de desen Kinder. Scolile au parte de discount. Cine beneficiaza gratuit

Atelierul de arta include si un tur ghidat gratuit in Art Safari Stars Edition si un kit de desen Kinder. Copiii viziteaza expozitiile pe un traseu redesenat pentru ei, inspirandu-se din gentile create de cei mai faimosi designeri si cele mai cunoscute case de moda, din „Bags: Inside Out”: de la Chanel, Louis Vuitton, Gucci, la Hermès si Dior.

Si scolile pot participa la concurs - grupurile organizate se bucura si de un discount. Profesorii isi aduc elevii la ateliere, iar ei invata sa creeze o geanta de la zero. De asemenea, copiii din familii defavorizate, care primesc bursa sociala si fac parte din grupurile organizate de scolari, beneficiaza de ateliere gratuit.

Marele premiu: de la schita la realitate, cu ajutorul designerului Simina Filat

Marele castigator va primi cadou geanta-creatie proprie. Schita va fi transformata intr-o geanta reala de Simina Filat, designer recunoscut la nivel international. Simina Filat a castigat numeroase premii si a avut numeroase expozitii nationale si internationale, cele mai sonore fiind Bienala de la Venetia 2023, Expo Dubai 2020, Milano Design Week 2021/2022. De-a lungul timpului, a produs sute de modele, dintre care unele au devenit virale, ramanand constant in preferintele publicului.

Premiile complete pentru locul I, II si III si cele 5 mentiuni vor fi anuntate in ianuarie 2024 pe site-ul Art Safari, sectiunea Art Safari Kinder, dar si pe Instagram & Facebook. Acestea sunt oferite de ProfiArt si Kinder. Castigatorii vor fi selectati de coordonatorul atelierelor, la finalul perioadei de participare, si vor fi anuntati in jurul datei 14 ianuarie 2024.

Program ateliere si cursuri Art Safari Kinder (pana pe 14 ianuarie 2024)
• Joi-vineri – 18:30-19:30
• Sambata-duminica – 12:30-13:30 & 14:00-15:00
• Bilete: https://www.artsafari.ro/project/ateliere-pictura-copii/ sau rezervare la kids@artsafari.ro/0770443219
• Palatul Dacia-Romania, Lipscani, nr. 18-20, Bucuresti

Mai multe despre concurs: https://www.artsafari.ro/project/ateliere-pictura-copii/Copiii devin designeri de genti!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Simti ca cel/cea mai buna/a prieten/a a ta te ignora de o buna bucata de timp. Trebuie sa porti o discutie serioasa pe aceasta tema pentru a afla ce anume o/il supara.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Romanii numeau orele dinaintea amiezii ante meridiem si cele de dupa-amiaza post meridiem.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Discutii intre canibali:
- As dori sa va cer mana ficei dumneavoastra.
- O vrei aici, sau o iei la pachet ?

› vrei mai mult