Cele mai ciudate reguli pe care celebritatile le-au impus copiilor lor

10 octombrie 2022, 13:50

Parenting

Uneori parintii pot avea cele mai de neinteles reguli pentru copiii lor, insa un lucru este cert: intentiile lor sunt bune, chiar si atunci cand par sau sunt exagerati. Si nici parintii celebri nu sunt diferiti.

Parintii pot fi autoritari sau permisivi, neglijenti sau ultraprotectori; pot fi uneori prea ocupati ca sa fie atenti la noi sau ultraprotectori. Fiecare stie ce tip de parinte are acasa, dar daca ti se pare ca ai tai au reguli ciudate sau daca te-ai intrebat vreodata ce fel de parinti sunt vedetele, stai sa vezi ce ciudatenii le-au impus celebritatile copiilor lor!

Julia Roberts, una dintre cele mai bine cotate actrite de la Hollywood, nu isi lasa cei trei copii sa vada filmele in care a jucat. „Suntem destul de rigizi in aceasta privinta”, a marturisit actrita. In plus, copiii ei nu se uita, in general, la prea multe filme sau show-uri TV.

Madonna nu a parut sa se fereasca niciodata de vulgaritate, ca artista, dar ca mama a avut niste principii clare. Fiica ei, Lourdes, nu a avut voie sa iasa cu baieti pana la 18 ani. In plus, nu a tolerat niciodata serile prea lungi la TV, junk food si dezordinea. Nimeni nu ar fi crezut ca poate fi atat de drastica!

Mila Kunis si Ashton Kutcher au o regula destul de ciudata: la ei acasa nu se fac cadouri de Craciun! Motivul? Nu le place sa isi rasfete cei doi copii si sunt de parere ca darurile primite neconditionat ii invata ca li se cuvine sa primeasca, dar nu si sa aprecieze ceea ce primesc.

Meghan Fox are trei copii si are o singura regula simpla: fara emisiuni TV, fara computer si fara smartphone! Se pot uita, insa, la filme: „Filmele au o poveste clara. E diferit in sensul bun!”. Accesul la gadgeturi le va fi permis cel mai devreme in clasa a opta.

Keira Knightley nu si-a lasat fiica sa vada Cenusareasa si nu este de acord nici cu Mica Sirena. Motivul? Transmit mesaje gresite fetitelor: Cenusareasa te invata sa astepti dupa un tip bogat sa te salveze, in loc sa te salvezi singura; iar Mica Sirena are cantece grozave, dar cum sa renunti la vocea ta pentru un barbat?

Jennifer Lopez este foarte stricta cu gemenii sai in privinta accesului la tehnologie. Fiul si fiica sa au voie sa foloseasca iPad-ul, sa joace jocuri video sau sa faca altceva doar duminica. Pentru ca restul sunt zile in care trebuie sa se dedice scolii.

Brad Pitt si Angelina Jolie le-au impus copiilor o regula clara cand erau casatoriti: cele trei fete si cei trei baieti nu aveau voie sa isi caute parintii pe Google. Motivul: nu voiau sa fie priviti de cei mici prin prisma a ceea ce spun altii despre ei.

Redactia clopotel.ro

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Azi vei cunoaste pe cineva deosebit. Va trebui sa lasi timiditatea la o parte si sa te comporti la fel cum o faci cu cei mai buni prieteni.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Liliacul este singurul mamifer care zboara.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Cu ce potolesti foamea lupului?"
"Cu Scufita Rosie.

› vrei mai mult