Cei mai tari creatori de continut de gaming vor fi premiati la Gaming Video Awards

13 iulie 2022, 13:57

De anul acesta apar noi categorii destinate profesionistilor în jocurile electronice

Gaming Video Awards

Gaming Video Awards da start înscrierilor în cea de-a treia editie, competitia continuand sa caute si sa premieze cel mai bun continut de gaming pe care streamerii si brandurile îl creaza pentru comunitatile lor. Noutatea pe care o aduce editia din acest an este introducerea unor noi categorii de concurs dedicate sportului electronic (Esports) si jucatorilor profesionisti. Cei care vor sa se înscrie în cadrul competitiei o pot face accesand www.gamingvideoawards.ro, pana pe 5 august.

Gaming Video Awards îsi continua misiunea de a oferi recunoastere acelor creatori care propun publicurilor lor nu doar energie debordanta si pricepere în jocurile video, dar si un discurs corect, live-uri si videouri de calitate si o atitudine pozitiva. si, nu în ultimul rand, Gaming Video Awards identifica si premiaza acele branduri care se adreseaza publicului de gaming.

Este deja al treilea an în care ne propunem sa identificam cei mai responsabili creatori de continut si al doilea cand invitam brandurile care au creat campanii de gaming sa se înscrie în competitie. Anul acesta vrem sa aducem în atentia publicului si zona competitiva a gaming-ului, anume esports, prin introducerea unor categorii dedicate comentatorilor de esports si jucatorilor profesionisti de la noi din tara. Esports-ul este o ramura a gaming-ului care creste de la an la an si speram ca de la toamna sa fie recunoscut ca sport oficial si în Romania, astfel încat jucatorii sa poata performa în cele mai bune conditii.”, spune Tudor Daescu, Presedinte al Gaming Video Awards.

Printre noile categorii adaugate se numara Cel mai bun caster de Esports si Cel mai bun stream al unui jucator pro, dedicate profesionistilor din jocurile electronice, însa pe langa acestea, competitia va premia si Cel mai bun streamer de variety si Cel mai popular streamer.

Cele trei categorii dedicate brandurilor raman neschimbate si în cadrul lor se pot înscrie branduri sau agentii care au creat campanii cu tematica de gaming sau cu creatori de continut. Anul trecutcategoria Cea mai buna campanie cu continut de gaming a fost castigata de lansarea The Last of Us Part II în Romania, o campanie PlayStation si SmartPoint PR, premiul pentrucategoria Cea mai buna campanie de comunicare cu creatori de continut a mers la Logitech #speedchallenge, o campanie Logitech si WorkHorse, iarcategoria Cea mai buna campanie de comunicare a unui brand prin evenimente speciale de gaming a fost castigata de KFC - Killer Discounts, o campanie KFC si MRM Romania. Samsung a obtinut premiul de Comunicatorul anului în gaming în urma castigarii celor trei distinctii de Excelence Awards obtinute la cele trei categorii.

Din 2021, Gaming Video Awards ofera doua premii per categorie, primilor doi clasati: locul doi primeste o diploma pentru excelenta (Excelence Awards), iar cel de pe primul loc primeste atat diploma pentru excelenta (Excelence Awards), cat si trofeul dedicat categoriei.

Începand de anul acesta, competitia se modifica si la nivel de etape. Votului publicului este eliminat de la toate categoriile de concurs, exceptand categoria nou adaugata – Cel mai popular streamer – al carui castigator va fi desemnat în totalitate de public, prin vot. Astfel, restul categoriilor si nominalizatii vor ajunge, la fel ca si campaniile înscrise, direct în fata juriului care va decide castigatorii.

Streamerul JaxiTV (Costin Vrînceanu) a fost marele castigator al primelor doua editii, dar din acest an ajunge la masa juratilor, alaturi de alti creatori de continut precum Ovvy (Ovidiu Patrascu) si Bobospider (Bogdan Timus), care au fost premiati de-a lungul timpului în cadrul competitiei. Alaturi de ei, nume importante ce activeaza în gaming, media, comunicare si marketing vor completa lista juratilor si vor nota propunerile publicului. Juriul va analiza categoriile de concurs si nominalizatii în perioada 22 august – 19 septembrie. Gala de anuntare a castigatorilor va avea loc în octombrie 2022, în cadrul unui eveniment offline care va fi anuntat pe canalele de social media ale evenimentului si va putea fi urmarit si live pe site-ul www.gamingvideoawards.ro.

Gaming Video Awards este organizat de Daescu Bortun Olteanu, evenimentul alaturandu-se altora ce poarta si semnatura diviziei de gaming a agentiei: Bucharest Gaming Week, Gaming Marathon si Esports Summit.

Divizia de gaming a Daescu Bortun Olteanu are în portofoliu clienti precum Amber, RGDA, Dev.Play, AOC Gaming si MMD (monitoarele Philips), Riot Games si League of Legends, dar lucreaza împreuna si cu branduri care doresc sa comunice catre publicurile lor prin gaming precum Philips OneBlade sau George, primul banking inteligent. De-a lungul a peste 15 ani, Daescu Bortun Olteanu a lucrat pentru clienti din zona IT&C si gaming sau a dezvoltat campanii de gaming pentru Logitech G, Electronic Arts, King, Samsung, Razer, ESL Gaming sau Armata Romaniei.

Gaming Video Awards se desfasoara pe www.gamingvideoawards.ro.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Este o perioada destul de tensionata, si asta ar putea duce la neintelegeri in relatia cu prietenii de joaca. Pastreaza-ti calmul si incearca sa gasesti o solutie de compromis!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cea mai mare piramida din lume este Piramida lui Keops, care este si una dintre ''Cele sapte minuni ale lumii antice''.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bill Gates moare. Ajuns in fata lui Dumnezeu acesta ii zice : - Pentru ca ai fost un om foarte important te las sa alegi unde vrei sa mergi : in iad sau in rai. Dupa un timp de gandire Bill Gates zice: - Pai , as avrea sa vad cum este fiecare loc, daca se poate. Zis si facut. Prima data Bill Gates se duce in iad. Acolo distractie la culme femei misto, bautura muzica, etc. Dupa doua saptamani se duce si in rai. Ajuns acolo vede si el niste ingerasi care stateau pe norisori si cantau la harpa, in rest plictiseala. Asa ca Bill Gates se duce laDumnezeu si ii zice ca vrea sa mearga in iad. dupa vreo luna dumnezeu face o vizita in iad. Acolo il gaseste pe Bill Gates arzand intr-un cazan cu smoala. Disperat Bill Gates striga: -Doamne uite ce e aici. Nu seamana deloc cu ce era prima data cand am venit aici ! La care dumnezeu raspunde: - That was just a demo !

› vrei mai mult