Activitatile distractive pe care sa le faci alaturi de parintii tai

14 noiembrie 2022, 12:29

Joaca LEGO

Se spune ca zi de zi poti invata ceva nou. La fel, si cand vine vorba de distractie, poti incerca activitati diferite, mai ales cand iti petreci timpul liber alaturi de parintii tai. Deci, indiferent de pasiunile tale, important este sa experimentezi cat mai mult. Asadar, iata cateva sfaturi utile de care sa tii cont atunci cand vrei sa te distrezi la maximum.

Relaxeaza-te in casa

Sunt o groaza de activitati relaxante pe care le poti face in propria locuinta. De exemplu, ai putea sa construiesti supereroii tai preferati cu ajutorul unor seturi LEGO. In plus, o alta varianta ar fi sa va petreceti timpul rezolvand un puzzle sau sa va testati strategiile prin intermediul jocurilor de societate. La fel de bine, ca sa iti dezvolti latura artistica, indicat ar fi sa organizati un concurs de karaoke, sa pictati impreuna sau sa dansati. De asemenea, un maraton de desene animate ori de filme educative o sa te distreze la maximum. Pe de alta parte, sa inveti sa faci o prajitura poate reprezinta o idee amuzanta. Gandeste-te ce ti-ar placea sa faci si nu mai sta pe ganduri.

Exploreaza mediul inconjurator

Pe langa activitatile petrecute in locuinta, e important sa iti petreci timpul si in aer liber ca sa explorezi mediul inconjurator. De exemplu, in fiecare zi ai putea sa iesi sa te plimbi prin cartier sau prin oras ca sa faci miscare. De asemenea, daca vrei sa mergi pe bicicleta ori sa te dai cu rolele, cel mai bine ar fi sa o faci in parc unde te poti distra alaturi de alti copii si sa legi noi prietenii. Pe de alta parte, o idee buna ar fi sa pleci intr-o excursie fie la bunici, fie in afara tarii.

Practica un sport

Ca sa iti consumi energia suplimentara, cel mai bine ar fi sa o faci atunci cand practici un sport. De exemplu, ai putea sa joci fotbal cu tatal tau sau impreuna cu prietenii si colegii. De asemenea, daca vrei sa te inalti, joaca baschet. Totodata, ia in calcul sa inoti in mod constant. Pe de alta parte, alte doua optiuni sunt tenisul de masa si cel de camp. In plus, cartingul ar putea deveni noua ta pasiune. O alta varianta ar fi sa mergi la o partida de laser tag. Important e sa faci ce iti place tie, indiferent de sportul pe care il alegi. Plus ca, daca ai deja o inclinatie catre partea sportiva, cu ajutorul unui antrenor personal poti ajunge la un nivel inalt.

Aventureaza-te in natura

In natura, ai putea sa ai parte de aventura vietii tale. De exemplu, o experienta minunata ar fi sa mergi cu cortul la munte sau la padure alaturi de parintii tai. In mediul acela o sa stati la povesti, o sa faceti un foc de tabara si o sa admirati stelele. In acelasi mod, poti lua muntele la pas, deci sa pleci intr-o drumetie. De asemenea, un parc de distractii, unde sunt prezente tiroliene, o sa iti asigure doza de adrenalina pe care ti-o doresti. In plus, o alta varianta la care te poti gandi e sa iei lectii de calarie.

Dupa cum ai observat, sunt o multime de activitati distractive pe care sa le faci impreuna cu parintii sau prietenii tai. Tot ce conteaza e sa te relaxezi si sa te bucuri de fiecare experienta in parte. Alearga, joaca-te, construieste, imagineaza-ti si creeaza. Imbina activitatile recreative cu cele educative ca sa inveti lucruri noi mereu. Incearca sa ai cat mai multe hobby-uri si lasa-te purtat de val. Astfel, o sa ai parte de cele mai frumoase amintiri.


Sursa foto: Shutterstock.com

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Azi e o zi deosebita pentru tine. Orice ar fi, nu trebuie sa lasi nimic sa-ti afecteze moralul.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Singura tara in care moneda nationala a incetat sa mai fie mijloc legal de plata chiar din momentul introducerii EURO a fost Germania - Marca germana DM - a incetat sa fie mijloc legal de plata la miezul noptii de 31 decembrie 2001.

› vrei mai mult

Bancul zilei

O gagica meseriasa, statea pe marginea drumului si facea autostopul.La un moment dat opreste un popa.Se urca gagica in masina.
Dupa vreo 4 km popa incepe sa-i puna mana pe picior la tipa asta meseriasa, si gagica zice
- Parinte , versetul IV Ioan.
Popa repede is trage mana ... Mai merg iei vreo 4 km.. si iara ii pune popa mana pe picior..
- Parinte , versetul IV Ioan.
Ajunge in sfarsit popa acasa, parcheaza masina, ,merge in camera deschide Biblia si citeste
VERSETUL IV Ioan :
"FIULE ESTI PE CALEA CEA BUNA

› vrei mai mult