4 motive pentru care un curs de engleza este mult superior meditatiilor

27 ianuarie 2022, 14:01

profesor

Învatarea unei limbi noi este întotdeauna o idee excelenta, iar una dintre cele mai utile limbi straine este engleza - limba universala, cum i se mai spune. 
1,5 miliarde de oameni vorbesc astazi aceasta limba, iar beneficiile cunoasterii englezei sunt imense si vaste.

Daca faci o scurta cautare online pentru sintagma „meditator engleza” vei gasi zeci de potentiali profesori pentru orice nivel al cursantului. În realitate, marea majoritate a acestor meditatori nu au calitatile corespunzatoare pentru a preda, deoarece absolvirea unui curs universitar nu califica pe cineva sa îndrume si sa predea altor persoane.

 

Un profesor calificat si specializat în predarea limbii engleze va avea metoda si va sti cum si ce sa-l învete pe cursant în functie de nivelul, varsta si nevoile acestuia. În plus, va trece periodic prin traininguri, la randul lui, pentru a fi la curent cu noi materiale de studii, cerinte de pe piata internationala si metode de lucru practice, care duc la cele mai bune rezultate.

 

În timp ce majoritatea meditatorilor ofera cursuri de limba engleza individuale sau în grupuri de persoane alese aleatoriu, scolile specializate în predarea limbii engleze ofera o gama mai larga de posibilitati de studiu, cu abordari diferite. De la servicii adaptate la programul tau de lucru, la feedback individual si studii de grup pentru orice nivel de pregatire si varsta. Consulta un mic ghid de orientare daca vrei sa afli mai multe detalii despre acest subiect.

 

Astazi vom explora 4 dintre beneficiile fantastice ale cursurilor de limba engleza vs. meditatii. Unele ar putea chiar sa te surprinda:

  1. În cadrul unei clase sau a unei sesiuni online la un centru specializat studentul poate avea discutii în grup, care sunt extrem de benefice atunci cand înveti o limba straina. La cursurile de limba engleza elevii împartasesc idei si perspective despre textele si temele studiate. Acest lucru va modela si definii modul de întelegere si argumentare. În stiinta, curiozitatea este cheia. Cu cat studentii pun mai multe întrebari, cu atat mai bine îsi consolideaza cunostintele. Deci, toata clasa va beneficia;

 

  1. Studierea în clasa este mult mai interactiva decat cea individuala, la meditatii. Exista mai multa interactiune între studenti si profesori, iar acest lucru creeaza un mediu distractiv si antrenant de învatare, ceea ce va creste motivatia cursantului. În plus, exista o competitie sanatoasa între cursanti, unde profesorii îi mentin pe studenti responsabili si motivati;

 

  1. Un alt beneficiu al studierii la clasa este sistemul de sprijin. Este reconfortant sa stii ca alti oameni sunt în aceeasi barca cu tine. Fiecare student simte stresul si fiecare dintre acestia se va lupta cu concepte provocatoare si cu întrebari dificile. Asadar, atunci cand studentul va vedea ca nu este singurul care se lupta, se va simti linistit si motivat sa continue sa învete. Acest lucru nu-l poti obtine la meditatii;

 

  1. În majoritatea centrelor de limba engleza profesorii vorbesc fluent limba si sunt extrem de priceputi. Ei le vor oferi studentilor lectii structurate, iar faptul ca cineva îti va verifica temele te face mai motivat si vei dori sa nu ramai în urma în comparatie cu colegii de clasa, informeaza LeonardoEnglish.

 

Foto: Pixabay

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Agrafa pentru hartii a fost inventata de catre Johann Vaaler, in anul 1899.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Intr-o zi bula se plimba prin clasa pana cand vede o colega de-a lui. Sta bula se uita la ea cateva minute si zice : nu ai o poza cu tine sa mi-o dai mie? Colega rusinata ii raspunde: ba da ,dar de ce ? iti place de mine ? Bula: nu pur si simplu colectionez poze cu Pokemoni.

› vrei mai mult