Nicole Anderson

Nicole Anderson


Biografie Nicole Anderson

Nume: Nicole Gale Anderson
Data nasterii: 29 august 1990
Locul nasterii: Rochester, Indiana, S.U.A.
Zodia: Fecioara

Nicole Anderson o interpreteaza pe Macy Misa, o colega de clasa a fratilor Lucas si auto-proclamata fanul JONAS #1, in "JONAS”, serialul de comedie produs de Disney Channel.


Anderson a participat la competitii de gimnastica timp de 10 ani, castigand doua titluri de campioana si un titlu de campioana nationala la toate aparatele. La varsta de 13 ani, Anderson a obtinut o bursa la scoala de modelling Barbizon din Atlanta, Georgia, si a reprezentat regiunea Atlanta in cadrul Los Angeles International Model Talent Association. La scurt timp dupa aceea Anderson si mama ei s-au mutat in Glendale, California, unde a inceput sa studieze actoria si sa mearga la auditii.

Biografia sa include roluri ca invitata in "Hannah Montana”, produs de Disney Channel, filmul original produs de ABC Family "Princess – A Modern Day Fairytale”, "Unfabulous”, "Zoey 101" si "iCarly”.

Cand nu lucreaza, lui Anderson ii plac drumetiile, sa citeasca, sa gateasca, sa coase la masina, sa croseteze, sa mearga la cumparaturi si la maratoane de filme clasice. Este un fan devotat al trupei de rock alternativ, Yeah Yeah Yeahs.
Anderson s-a nascut pe 29 august in Rochester, Indiana. Mama sa s-a nascut in Filipine si s-a mutat in Statele Unite cu tatal lui Anderson, Comandant in Marina SUA. Parintii lui Nicole, fratele mai mare Kenneth si sora mai mica Nadine locuiesc in San Marcos, California. Nicole locuieste in prezent la Hollywood cu cainele sau, Fendi Fondu, un American Eskimo.