Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Chiar daca totul pare perfect pentru tine, fii mai atent/a la alimentatie. De cand n-ai mai alergat?

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Iliescu si Nastase se plimba pe strada. Deodata apare un tigan si smulge diplomatul din mina premierului si o sterge cu acesta. Nastase se repede sa isi scoata pistolul din buzunar sa traga dupa el, cind Iliescu, calm, il opreste.
- Lasa, Adriane, si noi am inceput cumva!

› vrei mai mult

Cultura generala

Thomas Edison a brevetat 1093 de inventii printre care cel pentru becul electric si aparatul de filmat. La moartea lui in 1931 avea 34 de brevete pentru inventii legate de telefon, 141 pentru baterii, 150 pentru telegraf si 389 pentru lumina electrica si energie. Multe brevete au fost versiuni imbunatatite ale unor inventii mai vechi.

› vrei mai mult
Coriolan (curcanul) face foarte bine la tara la tanti Anisoara. Si-a facut si o prietena printre curcile de acolo. Prietena lui nu avea nume. Am botezat-o Cerasela. A fost ideea sora-mii. Eu i-as fi zis Asfaltina pentru ca iese mereu din curte si se plimba pe strada. Tata a vrut sa-i zica Televizorina dar cred ca nu vorbea serios pentru ca radea impreuna cu unchiul Vasile de se prapadeau. Am constatat ca multe animale din curte de la ei nu aveau nume. Cata neglijenta..
  58  59  60  61  62      64  65  66  67  68   
Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate