Jason Dolley

Jason Dolley


Biografie Jason Dolley

Nume: Jason Scott Dolley
Data nasterii: 5 iulie 1991
Locul nasterii: Los Angeles, California, S.U.A.
Zodia: Rac

Jason Dolley este interpretul lui PJ Duncan, fratele mai mare preocupat, mai tot timpul, de fete, din "Good luck Charlie".


Un chip familiar pentru telespectatorii Disney, Dolley a jucat in patru filme: "Hatching Pete", "Minutemen", "Read it and weep" si "Cory in the House".

Dolley si-a inceput cariera de actor la frageda varsta de 11 ani. A debutat in rol principal in "Chasing Daylight", film de scurt metraj regizat de Jeff Stephenson. Primul succes a venit mai tarziu, in 2004, cand a obtinut rolul T.J. Savage, in comedia ABC "Complete Savages".

Anul 2006 i-a adus tanarului actor rolul principal, Marty Prestoon in "Saving Siloh".

In 2006-2007, Dolley a jucat in episodul pilot pentru drama "Enemies", in regia cunoscutului regizor F. Gary Gray.

In 2007, a obtinut rolul secundar din drama "The Air that I Breathe" si a avut ocazia sa joace alaturi de: Andy Garcia, Kevin Bacon, Sarah Michelle Gellar, Forest Withaker, Brendan Fraser si Emile Hirsch. Jason joaca varianta mai tanara a personajului lui Brendan Fraser.
 
Nascut in California, Jason este cel mai tanar dintre cei 4 frati. Dolley a fost un elev excelent iar acum este un student caruia ii place sa cante la chitara si pian, sa se joace jocuri video si sa-si petreaca timpul liber cu prietenii. Momentan, Jason locuieste cu familia sa in Los Angeles.