Categorii

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


› vrei zodia ta

Bancul zilei

- Imi este cu neputinta sa va casatoresc, explica ofiterul starii civile moldoveanului. Mireasa nu are decat 17 ani si ai nevoie de consimtamantul tatalui!
- Pai cine credeti ca e individul care sta langa usa cu pusca in mana? raspunde mirele.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Opt din zece americani spun ca sunt crestini, dar numai patru din zece stiu ca Isus a rostit "Predica de pe Munte", cod de comportament pentru oameni, bazat pe dragostea pentru Dumnezeu si pentru aproape si, in acelasi timp, o promisiune a vietii vesnice.

› vrei mai mult


vreauacasa a intrebat pe 20.10.2016 in categoria Timp liber:

Unde gasim locuri de fotbal si dans?

salut! Am venit impreuna cu sora mea in Bucuresti in urma cu o luna la studii si nu prea avem prieteni multi din oras care ne-ar putea indruma spre ce mai avem noi nevoie. Ea vrea sa mearga la dansuri pe timpul iernii, dar nu stie unde. Eu vreau sa merg la fotbal dar nu am multi preieteni cu care sa fac o echipa. Stie cineva o scoala pentru sora mea si un teren ceva?

Raspunsuri:


daniela112 a raspuns pe 27.10.2016:

pot sa-ti spun unde poti gasi un club sportiv, dar nu-ti pot da si o echipa :)) deoarece nu prea ma pricep la sport, dar ii pot recomanda surorii tale o scoala de dans unde mergem noi(eu si prietenele mele) pe timpul iernii. La scoala stop&dance (http://stop-and-dance.ro/cursuri-de-dans.html ) isi poate alege ce fel de dansuri vrea sa faca. Poti veni si tu daca iti place sa te misti, iti faci si prieteni noi cu aceasta ocazie.

ThanksPete a raspuns pe 22.10.2016:

vrei fotbal/dans sau vrei acasa hotaraste-te