Categorii

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Azi vei afla ca ai musafiri care vin de departe. Nu trebuie sa intri in panica! Are cine sa se ocupe de pregatiri, tu trebuie doar sa te imbraci frumos si sa debordezi de energie pozitiva.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Un preot mergea pe bicicleta, cand se intalneste cu politistul:
-Buna ziua parinte! Singurel? intreaba politistul...
-Cu Dumnezeu!
-Aha, doi pe bicicleta... Amenda!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

In timpul razboiului din Golf din 1991, trupele aliate au lansat 17.000 de rachete cu sistem de urmarire si 210.000 rachete neghidate impotriva trupelor irakiene.

› vrei mai mult

vreauacasa a intrebat pe 20.10.2016 in categoria Timp liber:

Unde gasim locuri de fotbal si dans?

salut! Am venit impreuna cu sora mea in Bucuresti in urma cu o luna la studii si nu prea avem prieteni multi din oras care ne-ar putea indruma spre ce mai avem noi nevoie. Ea vrea sa mearga la dansuri pe timpul iernii, dar nu stie unde. Eu vreau sa merg la fotbal dar nu am multi preieteni cu care sa fac o echipa. Stie cineva o scoala pentru sora mea si un teren ceva?

Raspunsuri:


daniela112 a raspuns pe 27.10.2016:

pot sa-ti spun unde poti gasi un club sportiv, dar nu-ti pot da si o echipa :)) deoarece nu prea ma pricep la sport, dar ii pot recomanda surorii tale o scoala de dans unde mergem noi(eu si prietenele mele) pe timpul iernii. La scoala stop&dance (http://stop-and-dance.ro/cursuri-de-dans.html ) isi poate alege ce fel de dansuri vrea sa faca. Poti veni si tu daca iti place sa te misti, iti faci si prieteni noi cu aceasta ocazie.

ThanksPete a raspuns pe 22.10.2016:

vrei fotbal/dans sau vrei acasa hotaraste-te