Categorii

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Azi e o zi deosebita pentru tine. Orice ar fi, nu trebuie sa lasi nimic sa-ti afecteze moralul.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Trei blonde vor sa treaca Nilul dar niciuna nu stie sa innoate destul de repede ca nu cumva sa-i manance crocodilii. Dintro data apare zina cea buna si le spune ca azi se simte foarte bine si de aceea fiecarei fete le va indeplini o dorinta.
Prima:
- Vreau sa innot de zece ori mai repede decat pot.
Innoata cit innoata dar cand ajunge la jumatatea latimii riului hatzzzzz, o maninca crocodilii.
A doua speriata:
- Vreau sa innot de 20 de ori mai repede decat pot. Dar nici ea nu reuseste, ajungand pina la un metru de mal este sfisiata de crocodili.
A treia nici nu mai stie ce sa faca si cere sa se transforme in barbat.
Dupa ce se transforma se uita putin imprejur:
- Aaah.... uite un pod!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Prima carte de credit a fost emisa in anul 1951 dar abia dupa ce a aparut sistemul cu banda magnetica in 1970 a inceput sa fie folosita pe scara larga.

› vrei mai mult


DeerGirl28 a intrebat pe 21.08.2012 in categoria Timp liber:

Hei clopotel! Care a fost visul vostru cel mai ciudat ?

Raspunsuri:


Liriah a raspuns pe 12.09.2012:

Eram in vizita la cineva (in vis) si a aparut dintr-o data un ardei gras rosu care omora oamenii.Cand a ajuns la mine m-am speriat tare si m-am trezit.

Verix a raspuns pe 23.08.2012:

Cand ma mancai. :|

ALEXIADANCIU a raspuns pe 22.08.2012:

Deci eram acasa !Aveam 6 ani si m-am dat jos din pat si am stat putin apoi m-am uitat la geam si prin el a trecut o mumie ,apoi am rugat-o sa nu ma manance ca o sa ma doara!!!!Si ea a spus:Bine !Apoi au mai intrat fel de fel de aratari hidoase in camera !Iar mumia le-a spus sa nu ma mance pt ca o sa ma doara !Si ei au fost de acord !!Apoi eram cat pe ce sa dam o petrecere de monstri !Dar m-am sculat ! :)):)):))
Ce prostie ,nu ?

pertoiualex a raspuns pe 22.08.2012:

Mai de mult .. cel mai tampit vis penal din lume am avut :)..ma urmarea un bosorog cu coasa impreuna cu o baba grasa cu un ochi de sticla si era cheala si avea un picior de lemn ..:D


Mai stiti bancul?De la asta mam gandit
Unu sa dus la politie, a zis , miam pierdut sotiaaaa
Politistu:Cum arata?
Civilu:Un ochi de sticla , grasa , cheala si un picior de lemn
Politaiu:Aveti noroc , nu am gasit-o! :)

stefanvader a raspuns pe 21.08.2012:

ca m-am urcat la ultimul etaj al blocului si acolo m-am luptat cu o grasa uriasa iar apoi am sarit prin gura ei si m-au luat la bataie niste huligani care erau imbracati in lamai =)) dar apoi m-am trezit.

GabyKimura a raspuns pe 21.08.2012:

Acuma ce naiba aveti toti cu visurile ? In fine :-w ... A fost cand eram in oras, iar dupa nu stiu cum am ajuns pe o campie si m-am trezit cantand "Floricele, floricele.." si cam vreo 10 minute am tot cantat asa [noroc ca eram singura acasa] :)) Penal ! =))

Kimiko_Uchiha a raspuns pe 21.08.2012:

ca am fost rapita de un vampir,respectiv vampirul era un pustan pus pe glume proaste iar eu credeam ca ma iube...:((a fost tampit visul si m-am trezit plangand.