Categorii

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

In prima zi de Craciun,la masa de pranz.


-Aaaa,ce surpriza,zise Trula care fusese invitat la masa la familia Bula, avem friptura de curcan!E din produtie proprie?


-Nu,l-am cumparat de la piata. Am dat pe el 500.000 lei.


-Nu sunteti normali la cap! Cum de v-ati incumetat sa taiati o pasare atat de scumpa?

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Cel mai adanc lac de pe Pamant este Lacul Baikal, din Siberia. Acesta are mai bine de 1,7 Km adancime iar apa de aici reprezinta aproximativ 20% din apa "dulce" aflata in stare lichida de pe Pamant. Din intreaga cantitate de apa a planetei doar (2,7%) o reprezinta apa dulce. Dar daca se are in vedere faptul ca numai 0,46% din volumul de apa dulce poate fi utilizat direct (restul fiind reprezentat de vaporii de apa din atmosfera, izvoare subterane, ghetari, zapada sau aisberguri) apa dulce disponibila pentru utilizare reprezinta de fapt numai 0,0124% din intreaga cantitate de apa a planetei. De retinut, ca ponderea apei din rauri, cu precadere utilizata in activitatea umana, este deosebit mica (0,01% din apa dulce si 00027% din volumul total de apa de pe planeta).

› vrei mai mult


Samy229 a intrebat pe 22.01.2014 in categoria Timp liber:

Cum sa fac sa ma lase ai mei afara? Stau la bloc si nu am niciun prieten pe aici....

Asaaaaaadeci mai e o colega si ea sta cam la o strada dar nu ma lasa parintii sa trec strada:( (ce n... doar am 11 ani. Idei? PS: am multe teme:((

Raspunsuri:


Samy229 a raspuns pe 27.01.2014:

*11 ani JUMATE:D

Samy229 a raspuns pe 23.01.2014:

Rivaille la sc nu ne da voie sa iesim pe poarta nici macar la magazin si in + aia de la mine e o strada URIASA :(

pisica_bipeda a raspuns pe 23.01.2014:

da, stiu ca parintii nostri sunt grijulii, i-am intrebat de ce sunt asa si mi-au spus ca pe vremea lor nu era asa rea lumea si asa de violenta sau poate era, dar televiziunea era cenzurata si nu stiai cum este de fapt, dar acum cand ei vad ce arata la televizor sunt infricosati. Le este greu sa isi imagineze ca lumea de afara nu este ca o jungla. Ati vazut cazul cu bietelul muscat de caini sau de disparitii ori oameni care faca rau copiilor. Pe de o parte ii inteleg.

bilutathea a raspuns pe 22.01.2014:

nu stiu.... iesi pe furisi!

Rivaille a raspuns pe 22.01.2014:

Da la scoala te lasa sa traversezi strada singura ?

Libelula84 a raspuns pe 22.01.2014:

Ai putea sa o prezinti pe prietena ta parintilor saul asa-le si numarul de telefon al parintilor prietenei tale si o sa te lase in pace.