Categorii

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Culmea economiei: sa stingi lumanarea si sa aprinzi becul.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Un litru de apa are 1293 grame.

› vrei mai mult


Andradaaaaaa a intrebat pe 06.09.2013 in categoria Timp liber:

Ce pot sa fac sa nu imi mai rod unghiile?

Imi rod unghiile de la 3 ani si nu stiu cum sa scap de acest tic.

Raspunsuri:


angelmaskdelia a raspuns pe 30.09.2013:

si eu am aceeasi problema dar cred ca a fost prin transimisie sau ceva de genu ca eu de obicei nu mi le rodeam dar am vazut un coleg in clasa care facea asta si m-am luat dupa el nu da banii pe prostii de lacuri de la farmacie! o sa-ti pierzi pofta de mancare si nu o sa mai poti manca ce iti place (de exemplu hamburgeri ma rog daca iti plac ) incearca sa ti le dai cu oja ca daca le rozi cu oja pe ele o sa fi etari si te murdaresti pe dinti sauu.... poti incerca sa ti le dai cu ceva care nu iti place din gusturi (de exemplu cu ardei iute e foarte eficient :)))) ma rog daca vrei sa faci asa faci cum vrei problema ta DOAR NU DA BANII AIUREA PE PROSTIILE DE LACURI DE LA FARMACIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MariaDenisa19 a raspuns pe 14.09.2013:

Alta chestie eficienta pe care mi-a facut-o mama cand eram mai mica :
Da-ti unghiile (cand esti acasa ) cu ardei iute |:D .
Asa nu o sa le mai rozi :D

MariaDenisa19 a raspuns pe 14.09.2013:

PErfect !
Si eu aveam aceeasi problema pana cum o saptamana,le rodeam FOARTe rau in perioadele cu tezele si , deobicei la nervi sau plictiseala ...
Saptamana asta am fost foarte ocupata cu cumparaturile si pregatirile-astea "Back to School" asa ca am uitat sa mile rod ... LE-am lasat mari,le-am pilat,mi-am taiat cuticulele,le-am dat cu lac transparent ( merge la scoala) iar acum am niste unghii absolut superbe :d ...
Mi-e mila pana si sa bag mainile in apa :D .
Asa ca,am doua sfaturi pentru tine si nu incerca cu tot felul de lacuri de la farmacie,nu ajuta si dai banii degeaba,la un moment dat n-o sa-ti mai pese ca are gust rau sau nu si-ti vei roade unghiile continuu .
1. Incearca sa fii ocupata mereu ( uita-te la tv,asculta muzica,iesi cu prietenii,mergi cu bicicleta,picteaza,etc )
2. Fa-le frumoase si asa iti va fii mila sa le mai rozi .

Mult noroc !

MariaCr a raspuns pe 12.09.2013:

Si eu faceam asta,fati-le cu oja eu asta faceam

giurca_andreea a raspuns pe 06.09.2013:

Si eu ma aflu in aceeasi situatie. Exista un lac cu gust amar, cica te face sa nu iti mai rozi unghiile. Mi-am cumparat si eu, insa eram asa de innebunita sa imi rod unghiile, ca nu imi mai pasa daca avea gust amar. Si mai ales daca esti data pe unghii cu lac, si mananci ceva cu mana, gen un copanel sau ceva de genu', simti gustul de la acel lac si iti pierzi pofta de mancare. Te sfatuiesc sa nu dai banii degeaba... (Iti zic din proprie experienta) Eu, ca sa nu mi le mai rod, mi le dau cu oja. Si cand vad ce frumoase sunt cand sunt date cu oja, nu le mai rod. Fac asa de vreo saptaman, si acum au crescut. Crede-ma, dupa ce cresc putin, nu o sa iti mai ina sa le rozi. Sper ca te-am ajutat... Succes!

Zmeura a raspuns pe 06.09.2013:

Cica exista un lac de unghii cu gust scarbos. Adica de fiecare data cand iti rozi unghiile o sa simti gustul lacului aluia si o sa te opresti. :-?
Nu stiu mai multe, am auzit undeva parca.

Raiisa a raspuns pe 06.09.2013:

Eu de la nastere fac asta .Nu ma pot opri..Nu am ce face :s

NothingXD a raspuns pe 06.09.2013:

si eu sunt in aceeasi situatie :]]

Sierra-Lehmann a raspuns pe 06.09.2013:

Exista un lac de unghii special. Intreaba la farmacie.

DeeDeeDeea-123 a raspuns pe 06.09.2013:

Incearca sa ai o ocupatie. La mine a functionat, dar mai am o solutie putin mai ciudata, cand rodeam o unghie ma plezneam sau imi puneam un elastic pe mana apoi il trageam si ii dadeam drumul :)) .
Sper ca te-am ajutat :D .