Categorii

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


In aceasta zi o sa descoperi ca poti face lucruri pe care nu credeai ca le ppoti face. Daca vei participa la o competitie intre prieteni, ai mari sanse sa te clasezi pe podium pentru ca esti plin/a de ambitie! Din fericire, seara vei avea ocazia sa te relaxezi cu adevarat.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Doi nebuni se hotarasc sa evadeze de la ospiciu. pentru asta trebuia sa sara 100 garduri. Dupa ce au sarit 40 primul zice "mai poti, ma ?" al doilea-lea "da ma, mai pot". Dupa ce au sarit 60 garduri, primul zice "mai poti, ma " al II-lea "da, ma, mai pot". Dupa 90 garduri primul - "mai poti, ma ?"; al doilea - "da, ma, mai pot". Cand mai aveau numai un gard de sarit, primul il intreaba pe al II-lea "mai poti, ma?". Al doilea - "nu mai pot, ma ". Primul - "bine, ma, hai inapoi

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Cuvantul AUTOINSAMANTARILE contine toate cele 8 vocale din limba romana (a, a, a, e, i, i, o, u). Pare sa fie singurul cu aceasta proprietate.

› vrei mai mult


bettyke a intrebat pe 31.07.2013 in categoria Timp liber:

Ce ma fac cu piscaturile de tantar?

Ma manca, dar insist sa nu ma scarpin si mi s-a inrosit in jur, ba chiar sa umflat un pic. Ziceti-mi ce sa ma fac???

Raspunsuri:


BEATRICE30 a raspuns pe 07.08.2013:

spala te in zona piscaturilor cu sapun pentru a te dezinfecta,baga o pastila intr un aparat ani-tantari,nu te mai scarpina da te cu niste Rivanol sau solutie mentolata ori spirt.

monika_moni a raspuns pe 02.08.2013:

foloseste acetona pt. unchii si data pe piscaturi

oanyoana41 a raspuns pe 31.07.2013:

spirt sau crema de galbenele

LIUSCA a raspuns pe 31.07.2013:

puneti suc de lamaie pe piscaturi

Dox_Iz a raspuns pe 31.07.2013:

Aoleu..nu o sa mori daca te-au piscat 3 tantari..-.-

DanyelJo a raspuns pe 31.07.2013:

Pai deobicei ar fi bine o baie cu apa calda si ca sa nu ti se mai intample ia-ti aparat de tantari si pastile de tantari si baga in priza nu costa mult.