Categorii

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

- Iti place sa fii mangaiat? Sa fii atins si sa fii pipait? Si... sa fii incins? Iti place respiratia celuilalt langa urechea ta? Sa iti respire pe gat sau pe fata? Iti place sa incerci pozitii noi? Sa incepi rece si sa sfarsesti cald si transpirat?... IA AUTOBUZUL

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Traian Vuia a fost primul om care a construit si a zburat cu un ''automobil-avion cu aripi fixe'' in totalitate autopropulsat, pe data de 18 martie 1906.

› vrei mai mult


XxCrazyBeautifulLifexX a intrebat pe 04.06.2013 in categoria Timp liber:

Care este cel mai ciudat vis pe care l-ati avut vreodata?

;) Supernatural.

Raspunsuri:


Skumpicel a raspuns pe 28.06.2013:

Am visat ca eram Violetta :)))))

Sophia33 a raspuns pe 15.06.2013:

Am visat ca a venit Moartea la mine, iar a doua zi am cazut in fata masinii pe gheata. 0_0

stefanvader a raspuns pe 06.06.2013:

Am visat ca furam niste acte din spatiu.Apoi am fos rapit de aia de la teleshoping.

Liriah a raspuns pe 04.06.2013:

Odata am visat ca eram la o matusa care avea si ea nepoti( de bunica) si eu am inceput sa ma joc cu ei. La un moment dat ne-am simtit urmariti si am fugit in camera unde erau adultii. Dupa un timp in camera a intrat un ardei gras de vreo 2 m si cu corp si fata care omora oamenii si ii impietrea. Si a inceput cu rudele si cand a ajuns la mn i-am zis ca fac altceva pt. el nnumai sa nu ma omoare. Si atunci mi-a dat o bautur galbena e care trebuia sa o beau. Si atunci m-am trezit.

Suicidal-Sayuri a raspuns pe 04.06.2013:

Persoana pe care o urasc imi bantuie si visele tulai domne :))

aldino a raspuns pe 04.06.2013:

ca eram gol in public

AliceAlisukLove a raspuns pe 04.06.2013:

Am visat azi-noapte ca eram cu Johnny Depp(mda..stiu ca e ciudat)si cu inca unu' sau doi prieteni.Si cum mergeam noi pe o ulita de la tara ne-am intalnit cu un caine lup de vreun metru si 20 cm ( X_X ),el a alergat dupa noi,noi am sarit un gard,cainele a venit dupa noi si a dat sa ma muste,dar Johnny a sarit in fata lui si cainele l-a muscat pe el.Aveam 2 pietre ascutite in mana:pe prima am aruncat-o ca sa gonesc animalu' ala imbecil si pe a doua tot in el am vrut s-o arunc dar am nimerit in Johnny(mai exact in inima lui) si am vazut cum i s-a umplut tot corpul de sange.Apoi am inceput sa plang si s-a terminat visul...stiu ca e foooooarte ciudat :))

geogeovani a raspuns pe 04.06.2013:

am visat ca zburam, mi se pare cel mai tare vis

Marbelara a raspuns pe 04.06.2013:

doua vise ciudate:unul in care calatoream in timp,aveam un leu de jucarie care ma ducea in ce perioada voiam si unul plin de ciudatenii,de exemplu o jucarie ce se trandforma in alta jucarie sau un caine si o pisica in cusca de prepelite