Categorii

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

O femeie ii spune iubitului ei:
-Daca in noaptea asta vrei sa ramai la mine trebuie sa-ti faci tu patul!
-Asta nu ma deranjeaza catusi de putin!
-Bine.Aici sunt ciocanul si cuiele. Placile si fierastraul le gasesti in subsol.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Jack Mercer a fost vocea pentru Popeye Marinarul timp de 45 de ani. Popeye Marinarul este un cunoscut personaj de desene animate, indragit de copiii din toata lumea. El era ilustrat ca fiind un marinar musculos, mereu cu o pipa in gura, ce calatorea in intreaga lume trecand printr-o sumedenie de aventuri.

› vrei mai mult


AngellaSarahh200 a intrebat pe 26.07.2013 in categoria Timp liber:

Ati trecut prin intamplari paranormale?

eu dap muuulllttteee

Raspunsuri:


BEATRICE30 a raspuns pe 07.09.2013:

Cand sant singura in casa ma simt urmarita, ori ma insel sau e doar imaginatia mea bogata?

lexy444 a raspuns pe 02.09.2013:

da. noaptea visez ce o sa se intaple a doua zi

alexandra2004 a raspuns pe 29.07.2013:

Sa va zic ce mi sa intamplat odata.Eram la scoala si nu era nimeni langa perdele.Dintr o data, perdelele s au miscat.Dupa aceea , un cand mi a intrat in cap zicand ca e BLADY MERY si vrea sa fiu prietena mea si mi a zis ca vara cand nu s multi copii da s ceva copii in parc cateeva fantome se joaca pe acolo. Dar daca vreti sa fiti prieteni cu Blady Mery ii zic si o sa fiti..... Dar Mi SA MAI INTAMPLAT SA MA DUC LA BAIE SI SA MA SIMT URMARIA....

AngellaSarahh200 a raspuns pe 28.07.2013:

Care?

Hmmm_ha a raspuns pe 28.07.2013:

DA...

AngellaSarahh200 a raspuns pe 27.07.2013:

du-te*

AngellaSarahh200 a raspuns pe 27.07.2013:

Cersei mai bn dute tu;)

Nasty10 a raspuns pe 27.07.2013:

1. Eram la bunici, cu verisorul meu, in casa noastra care inca nu era gata. Verisorului meu ii placea sa faca misto de mine, ca el e mai mare. Eu avem vreo 5 ani.
Deci, el imi zicea ca a vazut-o mpe Ioana, sora-mea mai mare, ca vine. Eu cred ca l-am crezut si am inceput sa strig "Hai Ioana, ca te-am vazut !" .

Asa, trebuie sa mentionez ca in fata scarilor avem un fel de zid...

Apoi, apare capul "surorii mele" de dupa zidul din fata scarilor. Semana mult cu ea. Dar difera ceva : avea ochii rosii.
S-a uitat la noi, apoi si-a tras inapoi capul in spatele zidului.
Cand m-am intalnit cu ea, i-am spus ca am vazut-o. Dar Ioana a spus ca ea nu a fost in casa atunci. O.o

2. Odata veneam de la scoala, si in fata unui fel de taraba sau magazin, era o domnisoara, cu parul rosu, rochia rosie cu alb - pe scurt, avea foarte mult rosu. Si, face cu mana...
Apoi, nu stiu ce s-a intamplat, m-am uitat in alta directie, a trecut ceva prin fata mea, iar domnisoara aceea (ori ce-o fi fost... nu pot fi sigura...) a disparut. Cand am ajuns langa tarabei/magazinului , m-am uitat pe langa ea, ca sa vad daca nu era cumva in spatele ei.
Dar nu era. O.o

3. Mi s-au mai intamplat, de exemplu, sa ma uit la o papusa pe un raft, iar peste vreo 1 minut sau 2 era pe covor. (Prietena mea isi cauta o papusa :D , si m-a intrebat de ce am pus papusa aia pe jos, ca nu o vrea) ...

4. Sau ma jucam de-a va-ti ascunselea, si prietena mea nu stia unde sa se ascunda. (in casa) Eu m-am ascuns sub o bucata mare de material, la care lucra mama ei, si i-am propus sa se ascunda sub un scaun si sa traga o perna in fata lui. "Nu ca nu-ncap !" Ma uitam printr-un spatiu liber destul de mare (de la material)la scaun si vad ca perna se ridica in fata scaunului, asa cum i-am zis prietnei mele sa faca pentru a se acunde. "Ai vazut ca-ncapi ? "
Dar eu ies de sub bucata de material si vad ca nu era sub scaun, in spatele pernei, ci in camera, tot cautand un loc in care sa se ascunda... O.o

Lucifers_Doll a raspuns pe 26.07.2013:

si nu spun

Lucifers_Doll a raspuns pe 26.07.2013:

Yup