Categorii

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

La un ospiciu(de nebuni)doi(nebuni bine-nteles)se dau huta-huta pe-un candelabru;vine un altu si le zice:mai da ce frumos va carati;faceti-mi si mie loc sa ma dau si eu,la care unu de sus ai raspunde:mai frumuselule urca-te pe umbra;asta impancientat replica:Ma da ce-s nebun sa stingi tu lumina iar eu sa cad jos?!?

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Un gandac de bucatarie traieste noua zile fara cap, dupa care moare de foame.

› vrei mai mult


sonyyuby a intrebat pe 25.09.2014 in categoria Teme:

Un rezumat la CEI 4 MARI de AGATHA CHRISTIE ?Sau un link, va implooor !

:o3

Raspunsuri:


Flashboy a raspuns pe 26.09.2014:

Poirot și Hastings se întâlnesc, dar cei doi prieteni nu se pot bucura de reuniunea lor pentru că munca detectivului belgian intervine. Când află de CEI PATRU MARI, nu și-a dat seama în ce se poate băga, până ce un om moare, iar Hercule Poirot observă că Numărul 4 și-a lăsat amprenta. Trebuie să distrugă această organizație secretă care amenință întreg Globul, dar lucrurile devin complicate când demască unul din ei și află că sub aceste măști se ascund oameni importanți în societate. Cu toate astea, Poirot și cu prietenul lui se avântă în aceast mister cu dorința de ai pune capăt, chiar dacă este un risc major.

Numărul 1, un chinez-cea mai abilă minte criminală a tuturol timpurilorl; Numărul 2, un multimilionar; Numărul 3, o frumoasă franțuzoaică, și Numărul 4 -distrugătorul-, un ucigaș nemilos, cu un mare talent de a se deghiza.
Până acum detectivul minion era pe urmele unei singure persoane, dar acum trebuie să se împartă în patru ca să rezolve acest caz.

"-Monsieur Poirot este un om important, bineînțeles.Dar oamenii mari au manii mici, nu-i așa? A dumnealui este aceea de a-și imagina comploturi.Toată lumea o știe."

Un roman diferit de ce am citit până acum de faimoasa Agatha Christie. În acest roman a schimbat tactica de a scrie cărți polițiste/de mister și e ca și cum ai citi patru cazuri într-o singură carte. De data asta detectivul Hercule Poirot trebuie să elucideze cel mai mare mister, este o nouă provocare, dar una mare.

Flashboy a raspuns pe 26.09.2014:

mie mi s-a parut ca era o rugaminte disperata. Oricum iata ce am gasit pe goagle:

DeeDeeDeea-123 a raspuns pe 25.09.2014:

eu nu iti ascult ordinele :p