Categorii

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

-Cum asculta o blonda muzica house?
-Asculta in caramida unei case!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Sunt peste 700 de tipuri de caini. Parerea generala cum ca ei nu disting culorile este falsa. Cainii disting culorile dar nu la fel de intens, ci cam la fel cum vedem noi la asfintit.

› vrei mai mult


saby002 a intrebat pe 17.06.2014 in categoria Teme:

Puteti sa ma ajutati pana maine cu un discurs , nu pre lung , pentru clasa a 5 a de sfarsit de an??

Joi face o mica petrecere si diriginta ne-a propus sa facem un mic spiciu si nu am nici o idee.

Raspunsuri:


vio_vio_violetta a raspuns pe 19.07.2014:

Dragi colegi si domn/doamna diriginta,
Acest an scolar a fost unul deosebit! Nu a mai fost cu doamna invatatoare/domnul invatator pe care il/o asteptam cu mare bucurie! Anul acesta am avut diriginte/diriginta (acum spui numele dirigintei/dirigintelui tau/tale) cu care am impartasit multe ore cum ar fi dirigentia. Anul asta am avut profesori diferiti pentru fiecare materie in parte! A trebuit sa ne acomodam cu fiecare scris ca nu mai eram la clasele 1-4 cu doamna/domnul invatator la care stiam cum face fiecare litera! A trebuit sa ne acomodam si cu marimea scrisului. Un profesor ba scria mic ba celalalt scria prea mare . Na nu-i nimic , ne-am acomodat cu scrisul cu caligrafia fiecarui profesor! Ma bucur ca am trecut clasa, si creca vorbes si in numele clasei, a colegilor mei cu care am stat 4 ore sau chiar5 la scoala. Debea stept sa trec in clasa a 6 si ma bucur ca am luat premiul ...( in locul punctelor de suspensie spui ce premiu ai luat) si voi incerca ca la anu sa fiu mai buna sau sa iau acelasi premiu. Sunt mandra ca am trecut clasa a 5. Si acum faci o mica reverenta si te duci la locul ta.


Sper sa-ti fie de ajuns!

Ali_Ale_Alexandra a raspuns pe 19.06.2014:

*vei

Ali_Ale_Alexandra a raspuns pe 19.06.2014:

Dragi colegi,

S-a mai dus un nou an de scoala. Parca ieri eram in clasa I. Vremea a trecut atat de repede! Ma bucur ca sunt cu voi si intotdeuna vom ramane cei mai buni prieteni.



Cam asa ceva... dar poti face tu unul. Sunt sigura ca il ei face mai frumos de cat al meu. :*
Sper ca te-am ajutat

Raiisa a raspuns pe 19.06.2014:

Scrieti-l tu.

Ride a raspuns pe 18.06.2014:

se spune "speech" lol
stai ca am un discurs







le multumesc picioarelor ca m-au sustinut, mainilor ca au fost de partea mea... mda atata stiu

LussyStyle a raspuns pe 18.06.2014:

Pai...Nu noi trebuie sa-ti scriem micul discurs, caci tu trebuie sa spui ce crezi de cuviinta si sa exprimi ce simti acum la sfarsit de an. Nu este tocmai un raspuns la intrebarea ta,dar a fost doar un sfat!
Sper ca iti va fi de folos sfatul meu! :)
Luss:*

Karin123 a raspuns pe 18.06.2014:

Poti sa spui:Ma bucur foarte mult ca am terminat clasa a 5 a si ne vom mai vedea si anul viitor scolar sau cam asa ceva............Stiu ca nu te-am ajutat prea bine dar am raspuns la intrebare.