Categorii

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Azi vei cunoaste pe cineva deosebit. Va trebui sa lasi timiditatea la o parte si sa te comporti la fel cum o faci cu cei mai buni prieteni.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

-Mamico, de ce poarta miresele rochii albe ?
-Fiindca exprima bucuria.
-Atunci, mirele de ce-i imbracat in negru ?

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Popoarele mezoamericane nu au domesticit decat putine animale. Printre acestea se numara cainele si curcanul.

› vrei mai mult


Sayuri_ a intrebat pe 28.10.2012 in categoria Teme:

In opinia voastra,cum i-ati descrie pe vampiri? :))

Raspunsuri:


MACY-34 a raspuns pe 02.11.2012:

Creaturi mitologice care se hranesc cu sange

casi24 a raspuns pe 29.10.2012:

Sunt norocosi ca nu mor

dari_just_4_top a raspuns pe 28.10.2012:

mnoh bine :P

andreutza1 a raspuns pe 28.10.2012:

bahm tu esti wikipedia? Intreba parerea ta personala!

dari_just_4_top a raspuns pe 28.10.2012:

Vampirii sunt ființe mitologice sau folclorice, care subzistă prin hrănirea în special cu sânge de la creaturi vii, indiferent dacă sunt strigoi sau persoane în viață. Cu toate că entitățile vampirice au fost înregistrate în multe culturi și, conform speculațiilor istoricului literar britanic Brian Frost, ce crede că: "vampirii și demonii sunt la fel de vechi ca și omul însuși", ajungându-se până la "vremurile preistorice". Termenul de "vampir" devine popular la începutul secolului al XVIII-lea, după un aflux de superstiții vampirice în Europa de Vest din zonele unde legendele despre vampiri au fost frecvente, cum ar fi Balcani și Europa de Est, deși variante locale au fost, de asemenea, cunoscute sub nume diferite, cum ar fi în Serbia și Bulgaria (вампир) și vrykolakas în Grecia și "strigoi" în România. Această creștere a nivelului de superstiții în Europa, a dus la o isterie în masă și, în unele cazuri, oamenii au fost acuzați de vampirism.

selenaselygomez a raspuns pe 28.10.2012:

creaturi nemuritoare,care beau sange...nu-mi pasa ca sunt rai,nu-mi pasa ca se zice ca sunt ucigasi.sunt singuratici.SI SUNT FOARTE COOL!puteti sa ma judecati.NU-MI PASA!

Sayuri_ a raspuns pe 28.10.2012:

asta era raspunsul pe care il vroiam ;)

andreutza1 a raspuns pe 28.10.2012:

Creaturi infricosatore, ce beau sange, traiesc singure si nu au un sfarsit, suflete chinuite de puterea enorma a intunericului, crude, ce au nevoie demoartea altora pentru a trai. Trupuri care la atingerea calda a soarelui i-au foc sau se imbolnavesc. Creaturi singuratice, care nu au prieteni si care nu isi suporta, in mare parte, nici macar fratele din aceeasi specie. Creaturi crude cu minti bolnave. Creaturi ce n-auparte de atingeri blande, de dragoste si de sentimente.

Asta-i un vampir. Nu ce apare acuma la televizor.