Categorii

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Azi vei afla ca ai musafiri care vin de departe. Nu trebuie sa intri in panica, acum cu vremurile acestea! Respecta regulile de igiena si distantare, imbraca-te frumos si incearca sa ai o stare pozitiva, restul vine de la sine.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Un preot trecea printr-un cartier de saraci. Un copilas il acosteaza:
- Nene, nene!
- Fiule, mie sa-mi spui parinte, nu nene!
- Mama, mama, incepu sa racneasca copilasul, vino repede ca s-a intors tata!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Cimpanzeul este considerat a fi cel mai inteligent animal.

› vrei mai mult


Iulia2002 a intrebat pe 12.03.2012 in categoria Teme:

Cum sa invat repede si usor?

Am de invatat la Romana si Stiintele Naturii(la romana numeralul[ce imi scrie in caiet pe de rost!]si la Stiinte despre organe,la ce folosesc[tot pe de rost!],blabla). Adica am de invatat pe de rost 25 de randuri - 7 randuri invatate la Romana = 18 (randuri in total) = 4 (neinvatate la Romana :( ) Am de invatat repede si eficent pana la ora 18-19! +daca incerc cu muzica imi distrage atentia muzica :( . Va rog raspundeti!!! Dau 10 la cine raspunde incat sa invat repede si usor(+eficient)!

Raspunsuri:


Rainbow_Dash a raspuns pe 26.03.2012:

Sunt eu,Iulia2002,dar pe alt cont. :)

Rainbow_Dash a raspuns pe 19.03.2012:

Nu mai am nevoie de ajutor

Rainbow_Dash a raspuns pe 19.03.2012:

Hei,deja am invatat. :)

Nissan3444 a raspuns pe 16.03.2012:

NUMERALUL??????????!!?!??!?!?!??Numeralul este partea de vorbire care exprima numarul obiectelor(cinci,zece,opt,etc), sau ordinea in care sunt asezate(al 3-lea,al 12-lea,etc)

alexandra-eu a raspuns pe 14.03.2012:

trebuie sa intelegi esentialul cpil-o nu sa dti pe de ros trei miliarde de pag!!!!!in plus numeralul este ce mai usor!!!!

PishoiMik a raspuns pe 14.03.2012:

Eu...care sunt in clasa a 6-a..invat mai repede citind cu voce tare si clar..Sau poti gasi alte metode..eu daca copii de multe ori aceea lectie pe alta foaie..tot invat repede ... Nuuu...inchide tot ce te poate distrage ! Eu dau telu` pee silent ! Sper ca te`am ajutat !! Pwp !

ionica_bombonica a raspuns pe 13.03.2012:

a, si cand o sa treci de clasa a-IV-A o sa intelegi ca e mai bine sa inveti o jumate de padina decat 2 sau mai multe foi. atunci sa vezi draga mea ca o sa incepi si sa plangi!

ionica_bombonica a raspuns pe 13.03.2012:

invata propozitie cu propozitie, cuvant cu cuvant, scoate ideile principale, relaxeaza-te si spune totul cu voce tare. daca nu ai inteles mai citeste de 3-4 ori si gata! (app: citeste cu voce tare, asa intra mai repede cunostintele in creier si le tii acolo)

Mymy_Mymy a raspuns pe 13.03.2012:

Mie mi se pare ca e putin... Noi in a 6-a avem mult mai mult de invatat. Eu niciodata nu invat pe derost pentru ca toti profesorii ne zic sa formulam cu cuvintele noastre. Asa e mai usor. Iulia, tu nu trebuie sa stii lectia ca pe apa. Incearca sa ii faci un rezumat pe o foaie si invata numai rezumatul. Sau subliniaza esentialul.

madamadalyna a raspuns pe 12.03.2012:

Sa n`aud de ISTORIE ca va nenorocesc :))! Materia asta mereu imi strica joia :))