Categorii

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Chiar daca totul pare perfect pentru tine, fii mai atent/a la alimentatie. De cand n-ai mai alergat?

› vrei zodia ta

Bancul zilei

De ce femeile au talpile mai mici decat barbatii?
E o chestie de evolutie care le ajuta sa stea mai aproape de chiuveta de la bucatarie.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Hiena bea foarte putina apa. Ea isi ia lichidele din sucurile corporale ale prazii cat si din consumarea unor fructe, specii de castraveti si pepeni.

› vrei mai mult


pisicagalbena a intrebat pe 30.01.2012 in categoria Teme:

Ce pot spune unei persoane din alta tara despre cultura noastra?

Am un referat de facut pe tema asta. Si vreau sa ma jutati. Va rog.

Raspunsuri:


loveboy51 a raspuns pe 31.01.2012:

CAUTI RAASPUNS PTTR ACEL CONCURS!FI CREATIVA NU SPUNE CE GANDESV ALTII

ravioli a raspuns pe 30.01.2012:

Cauta pe clopotel un referat. Sunt multe.

Lowx33 a raspuns pe 30.01.2012:

pune si poze

Lowx33 a raspuns pe 30.01.2012:

traditiile,despre peisajele noastre etc.cauta pe net un referat gata facut

Antipsihotic a raspuns pe 30.01.2012:

Nu avem chiar atat de multe mancaruri traditionale. :)) 3 sau 4.. :-?

kymiko a raspuns pe 30.01.2012:

Spunei despre mancarea traditionala si-l dai gata.

anto123 a raspuns pe 30.01.2012:

francezilor le plac?ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Antipsihotic a raspuns pe 30.01.2012:

Ceausescu, Dracula, Folclor si nu stiu exact daca se poate pune, dar tot noi am creat "manelele", iar francezilor chair le plac. :-?.

anto123 a raspuns pe 30.01.2012:

asta?

anto123 a raspuns pe 30.01.2012:

Turismul în România se concentrează asupra peisajelor naturale și a istoriei sale bogate. Traversată de apele Dunării, România are un scenariu sensibil, incluzând frumoșii și împăduriții Munți Carpați, Coasta Mării Negre și Delta Dunării, care este cea mai mare deltă europeană atât de bine păstrată. Cu rolul de a puncta peisajele naturale sunt satele rustice, unde oamenii de acolo trăiesc și mențin pentru sute de ani tradiițiile. În România este o abundență a arhitecturii religioase și a orașelor medievale și a castelelor.[1]În ultimii ani, România a devenit o destinație preferată pentru mulți europeni (mai mult de 60%[2] dintre turiștii străini provin din țările membre UE), rivalizând și fiind la concurență cu țări precum Bulgaria, Grecia, Italia sau Spania. Stațiuni precum Mangalia, Saturn, Venus, Neptun, Olimp și Mamaia (numite uneori și Riviera Română) sunt printre principale atracții turistice pe timp de vară.[3] În timpul iernii, stațiunile de schi de pe Valea Prahovei și din Poiana Brașov sunt destinațiile preferate ale turiștilor străini.[4][5] Pentru atmosfera lor medievală și pentru castelele aflate acolo, numeroase orașe transilvănene precum Sibiu, Brașov, Sighișoara, Cluj-Napoca sau Târgu Mureș au devenit niște importante puncte de atracție pentru turiști. De curând s-a dezvoltat și turismul rural ce se concentrează asupra promovării folclorului și tradițiilor.[6] Principalele puncte de atracție le reprezintă Castelul Bran, mânăstirile pictate din nordul Moldovei, bisericile de lemn din Transilvania ori Cimitirul Vesel din Săpânța.[7] Alte atracții turistice importante din România sunt cele naturale precum Delta Dunării, Porțile de Fier, Peștera Scărișoara și încă alte câteva peșteri din Munții Apuseni.[8]Bucovina este situată în partea de nord a României, în nord-vestul Moldovei. Regiune montană pitorească, cu tradiții etnografice ce dăinuie nealt