Categorii

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

un student era la scoala shy se duce la cantina ca sa manance..se aseaza langa un profesor..profesorul ii spune!porumbelul nu este prietnul porcului...bine ,atunci eu imi iau zborul..spuse stuudentul..profesorul enervat la culme la test ii da cele mai grele intrebari...dar studentul raspunde la toate..profesorul vrand sa se razbune pe el ii scrise pe lucrare..bou...atunci,elevul se duse la profesor shy ii spuse..vati semnat dar ati uitat sa treceti nota..!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Barza alba este o pasare muta. Comunicarea facandu-se prin clampanitul ciocului.

› vrei mai mult


Dariuta22 a intrebat pe 12.10.2015 in categoria Teme:

Ce liceu trebuie sa urmezi pentru a deveni macelar?

Am primit la ora de dirigentie urmatoarea tema: Scrieti informatii necesare despre o meserie . Compunerea trebuie sa contina scoli ce trebuie urmate ,calificari,prostii de genu. Mie mi-a cazut meseria de macelar. Puteti sa ma ajutati si pe mine ? Am cautat pe tot internetul si nu am gasit. Poate ma puteti ajuta! :D

Raspunsuri:


vartar a raspuns pe 16.10.2015:

Trebuie sa ai liceul ca sa te descurci pentru ca va trebui sa cantaresti ingredientele pentru retete ( sare, condimente pentru carnati de exemplu ) sa le notezi corect in caietul de inventar. Apoi sa stii cate kg ai pus tavi pentru a preda marfa corect catre client. Si multe altele.

ralucutza2003 a raspuns pe 15.10.2015:

macelat poti fi, si analfabet, nu-ti trebuie liceu

Sayuri-the-Saint a raspuns pe 15.10.2015:

ceva profil pe turism si alimentatie sau industrie alimentara

djstress a raspuns pe 14.10.2015:

Pentru a deveni macelar trebuie sa urmezi Liceul Alimentar, daca acesta are inclusa si clasa dedicata acestui job sau Liceul Economic, daca (la fel) are aceasta categorie. Depinde de fiecare oras si liceu. De ex la mn in oras sunt 2 licee care au profil de muncitor in industrie alimentara-post macelar si se face practica in macelarie .

Libelula84 a raspuns pe 14.10.2015:

nu cred ca exista scoala de macelari. poate sa fii ucenic la un macelar, sa inveti meserie

anca_io a raspuns pe 13.10.2015:

Intreaba-ti parinti =)

supermario1 a raspuns pe 13.10.2015:

Nu ai nevoie de liceu pentru meseria aceasta.