Categorii

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Din punct de vedere sentimental, viata ta nu este roz. Asta inseamana ca trebuie sa ai mai multa grija de tine, trebuie sa fii mai fresh si mai pozitiv in ceea ce faci.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Inaintea unei operatii, chirurgul isi intreaba pacientul:
- Ce varsta aveti?
- Peste o luna, voi implini 40 de ani.
- Imi place optimismul dv.!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

In fiecare zi,un elefant trebuie sa manance peste 200 kg de hrana si sa bea 200 litri de apa.

› vrei mai mult


lolaaxd3 a intrebat pe 22.01.2012 in categoria Retete culinare:

Ce retete imi recomandati la desert?

M-am saturat de ciocolata si vreau sa-mi propuneti cateva idei pentru desert.

Raspunsuri:


dienutza999 a raspuns pe 24.01.2012:

Tiramisu,pandispan,budinca cu ce arome doresti tu,crema de zahar ars...

bianca9928 a raspuns pe 23.01.2012:

o salata de fructe

lvds a raspuns pe 22.01.2012:

crema de zahar ars sau budinca de caramel

andreea_hu a raspuns pe 22.01.2012:

tarta cu capsuni.iami!!!!!!!!!!

XxAlexaxX a raspuns pe 22.01.2012:

Zahar ars :)
E cal mai bun pe langa totul de ciocolata :)))

PisicutaDia a raspuns pe 22.01.2012:

Crema de zahar ars,budinca de orez cu scortisoara,mere coapte,un chec mic,

Sun-Tzu a raspuns pe 22.01.2012:

Incearca un tiramisu cu visine:
Un Tiramisu special, cu visine si aspect deloc obisnuit! Daca esti mare amatoare a celebrului si clasicului desert italian, cu siguranta, aceasta varianta cu visine te va cuceri!

Ingrediente si cantitati:

1 cana branza ricotta
1 ceasca zahar pudra vanilat
1/4 cana smantana
1/4 cana lichior de cafea
1 1/2 cani bucatele de biscuiti dulci, cu unt
visine din compot sau visinata
ciocolata rasa pe razatoare, pentru decor (optional)
frunze de menta, pentru decor (optional)
topping de visine

Mod de preparare:

1. Intr-un bol de dimensiuni mari, amesteca bine branza ricotta, zaharul vanilat, smantana si lichiorul de cafea. Lasa vasul deoparte.

2. Intr-un blender, faramiteaza bucatile de biscuti.

3. Din visinata sau compotul de visine, pastreaza 6 fructe, pentru decor.

4. Intr-un pahar de dimensiuni medii, toarna 2 linguri din amestecul de branza ricotta. Adauga 2 linguri cu firimituri de biscuiti si, apoi, 2 linguri cu topping de visine. Repeta straturile de branza, biscuiti si topping, pana la umplerea paharului. Ultimul strat trebuie sa contina amestecul de branza ricotta.

5. Decoreaza fiecare pahar cu visinele din visinata sau compot, ciocolata rasa sau frunze de menta, in functie de preferinte. Inainte de servire, lasa paharele cu Tiramisu de visine la rece, timp de 2-3 ore.

Se obtin 6 portii.