Categorii

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Un tragic incendiu a distrus biblioteca personala a patronului de la Steaua, Gigi Becali. Ambele sale carti au fost mistuite de flacari.
Purtatorul de cuvint al omului de afaceri a declarat ca acesta este cu atat mai afectat, cu cat nici nu apucase s-o coloreze pe cea de-a doua..

› vrei mai mult

Stiati ca ...

In Birmania s-a constuit in urma cu 1400 de ani primul pod de fier din lume, pod ce este folosit chiar si in ziua de azi.

› vrei mai mult


alexcristinaselaru a intrebat pe 29.12.2013 in categoria Retete culinare:

Ce pot sa mai fac pentru REVELION de mancare?

Ma refer la ceva care sa aiba si gust bun dar sa aiba si o forma speciala sau sa insemne ceva. Ma refer la ceva de genul "pinguini din masline si morcov" . Va rog sa imi scrieti cum se face si ce imi trebuie. DAU 10 PE PAG. LA CELE MAI BUNE RETETE!

Raspunsuri:


zaratu112 a raspuns pe 31.12.2013:

cu placere ,l-ai incercat

alexcristinaselaru a raspuns pe 31.12.2013:

EMAILUL MEU : selaru_alexandrac@yahoo.com


mersi . esti cel mai bun mebru clopotel. LA MULTI ANI 2014! CARE E EMAILUL TAU?

alexcristinaselaru a raspuns pe 31.12.2013:

mersi mult.

zaratu112 a raspuns pe 30.12.2013:

daca mai vrei retete de orice fel eu pot sa ti le scanez si dupa ti le trimit pe email ca am o gramada de carti de bucate

zaratu112 a raspuns pe 30.12.2013:

Mod de preparare
Se da cascavalul prin razatoare mica se adauga oul batut, praful de copt si la urma faina.


Se framanta bine si se fac bile pe care le prajim in ulei incins pana se rumenesc pe toate partile.


Se scot pe hartie absorbanta.


Se pot servi cu salata de rosii, castraveti si ceapa.

zaratu112 a raspuns pe 30.12.2013:

de tare e reteta ta pinguini din masline si morcov nu am incercat-o niciodata chiar am s-o propun la noi la liceu in laboratoru de gastronomie

zaratu112 a raspuns pe 30.12.2013:

Raffaello aperitiv


Ingrediente

250 - 300 grame branza de vaci gras
300 - 350 grame cascaval(ras)
1 - 2 linguri de maioneza Hellmann's
sare
piper
sare
piper

Mod de preparare reteta Raffaello aperitiv

Se pun intru-un caston branza de vaci cu maioneza sarea,piperul si se amesteca bine pana obtinem o pasta omogena.

Apoi se adauga cascaval ras 100 grame si se amesteca din nou.

Apoi se ia o lingurita si se formeaza bilute care se dau prin restul de cascaval ras.

alexcristinaselaru a raspuns pe 29.12.2013:

vreau multe idei cat mai repede daca se poate !