Categorii

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Este o zi minunata pentru tine chiar daca este posibil sa mai primesti si o veste proasta. Azi vei vedea doar partea plina a paharului, asa cum spune o vorba din batrani.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Albanezii declara razboi americanilor!!! Ei ii spun americanilor k se vor intalni in mijlocul atlanticului pt o batalie. Albanezii le spun americanilor sa vina cu tot ce au ca armament : vase, avioane...! Americanii sunt de acord si se prezinta la ora stabilita sila punctul de razboi cu toate navle lor, cu avioane...! Problema era ca cei care lansasera razboiul nu erau acolo!! Stau americanii si asteapta, ce asteapta, pana cand in zare se vede o barca cu catziva albanezii!!! Americanii intreaba ce sa intamplat, dc nu au venit navele lor, la care albanezii ^spun : Scuzati-ne dar a ramas o nava in urma deoarece sia pierdut o vasla, dar acum k am ajuns putem incepe razboiul!!! :P :))))

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Alexander Fleming, medic si bacteriolog scotian, descopera din intamplare penicilina. Soarta a vrut ca, in anul 1928, omul de stiinta sa plece in vacanta, lasand in laboratorul sau o cutie Petri cu o tulpina de bacterie cultivata pe ea, care provoca, printre altele, abcese. Cand s-a intors, cutia era acoperita de mucegai iar toate bacteriile disparusera. Acest mucegai este Penicillium notatum - de unde și numele penicilinei.

› vrei mai mult


Darius65 a intrebat pe 20.12.2014 in categoria Retete culinare:

Ce fel de tort va place?

cu ce aroma/bucati de fructe?

Raspunsuri:


Miruna-2005 a raspuns pe 15.06.2016:

mie imi place cu ciocolata si vanilie

Eusuntare a raspuns pe 01.12.2015:

Cu ciocolata,capsuni si vanilie.

Dorothy_Pascalin a raspuns pe 04.05.2015:

Tort diplomat facut de mama. cu capsune

Anica_Stefania a raspuns pe 09.04.2015:

Tortulet cu ciocolata!

anduandre a raspuns pe 27.02.2015:

Tort cu ciocolata

anasend a raspuns pe 23.12.2014:

CIOCO