Categorii

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Ai posibilitatea sa te implici in noi activitati, care ti-ar putea aduce satisfactii. Ai multe idei si planuri, dar cel mai bine ar fi sa astepti momentul potrivit pentru a le pune in practica.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Doi frati se cearta: -Care intra primul in casa bantuita? -Sa fim corecti si sa dam cu banul!Cap tu inainte, pajura eu dupa.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

De obicei, cu cat colosterolul cainilor este mai ridicat, cu atat mai mult alearga in jurul cozii. Acest lucru se intampla in special in cazul femelelor.

› vrei mai mult


KoalaBvB a intrebat pe 17.08.2013 in categoria Muzica:

De ce sunt rockerii persecutati de ceilalti?

De ce sunt rockerii persecutati de ceilalti? De ce sunt priviti cu alti ochi? De ce se ia toata lumea de ei doar pentru ca sunt diferiti?

Raspunsuri:


Tiger_R a raspuns pe 29.01.2014:

Pentru ca rockul exprima adervar, sentimente foarte puternice, spune lucrurilor pe nume, fara ocolisuri. Rockul este muzica adevarului! Astfel ca cei care sunt stiuti drept rockeri, au in general aceste caracteristici, iar oamenilor le este greu sa accepte adevarul, preferand sa ii evite sau sa isi bata joc. Tine minte: adevarul doare si nu toti sunt pregatiti sa il auda!

WaRGoD-A-LittLe-PiG a raspuns pe 04.09.2013:

Ala care priveste rockerii cu "alti ochi" sunt niste idioti

Adrutza_Pisicutza10 a raspuns pe 27.08.2013:

rockerii nu sunt priviti cu alti ochii,daca ti sa intamplat sa se ia cineva de tine ca esti rocker sau alt ceva ,asta nu inseamna ca toata lumea percepe rockul a fii o porcarie,mie imi place 1D,si de mine s-au luat multi ca de ce iti place porcaria aia de muzica,dar nu iam bagat in seama

ceva a raspuns pe 19.08.2013:

Multi oameni nu au puterea de a intelege lucrurile diferite de normalitate.Rockerii sunt mai interiorizati si diferiti de toti ceilalti.De asta imi plac :D

AliceAlisukLove a raspuns pe 19.08.2013:

Rockerii nu's persecutati..adica pe mine nu ma "persecuta" nimeni...Noi suntem normali..dar unii destepti care asculta toate porcariile comerciale asa zisa "muzica noua si belea" ne cred emo sau alte chestii p'acolo...si sa fii rocker nu inseamna sa te umpli de machiaj pe fata,sa porti numai negru sau sa fii satanist X_x...un rocker adevarat simte ce ii transmite muzica pe care o asculta...nu ca astia comerciali care in fiecare melodie repeta de 50.000 de ori "love" si "girl" :))

fefe10 a raspuns pe 18.08.2013:

Nu este nimeni persecutat.Rockerii nu sunt diferiti,sunt oameni ca oricare om.Numai cei emo/scene se cred diferiti( cu asta fiind ei mai "interesanti").De mine nu se ia nimeni ca ascult Rock.

fefe10 a raspuns pe 18.08.2013:

"Persecutat" nu este cuvantul pe care trebuie sa il folosesti :P

Rockerii nu sunt diferiti.Sunt oameni ca la oricare om.Numai cei emo/scene se cred diferiti (cu asta fiind ei mai "interesanti").

syr3n3l3 a raspuns pe 18.08.2013:

too much sensibility. Nu se ia nimeni de ei. De mine, cel putin, nu se ia nimeni.

Malina-Mali a raspuns pe 17.08.2013:

De ce a inceput toata lumea sa se planga de chestii de genul pe clopotel? :|Si pe bune , persecutati ? /:) Dafuq? Niciun rocker pe care il stiu nu este privit ciudat ,cu alti ochi . Poate tu vrei sa te referi la persoanele care adopta stilul emo ,dar rockerii in niciun caz :| Sunt persoane normale care asculta un gen muzical mai diferit :|.Oricum , de ce naiba v-ar pasa de cum va privesc altii ?/:) Lol :-jCata drama faceti si voi din nimic :|

ddicasirena a raspuns pe 17.08.2013:

Rock-ul este doar un alt stil muzical.. poti sa-l asculti cand vrei , dar asta nu inseamna ca trebuie sa te dai mare ca vai asculti rock , nu stiu ce.. parerea mea e ca poti sa asculti rock (si eu mai ascult uneori) , dar asta nu inseamna ca trebuie sa te dai cu o tona de negru pe la ochi , sa-ti faci nu stiu cate pircinguri etc..