Categorii

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Azi o sa ai ocazia de a vizita anumite locuri speciale si sa cunosti oameni deosebiti. Te gandesti totusi ca in aceasta perioada e mai bine sa eviti socializarea.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

- Camera cu vedere spre mare costa cu doua lire mai mult, spuse receptionerul unui turist scotian.
- Si, daca va promit ca nu ma uit pe fereastra, cit costa?

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Ai nevoie de 17 muschi pentru a zambi si 43 pentru a te incrunta.

› vrei mai mult


Edina23 a intrebat pe 07.12.2011 in categoria Machiaj:

Cum as putea sa-mi prepar o vopsea de par pentru toate nuantele sa-mi ziceti care sa se duca?

As dori asta rapid si cu ingrediente ce le ai si acasa. Dar as dori sa se duca dupa prima spalare.Va rog nu raportati pentru ca nu aveti de ce

Raspunsuri:


bianca-stefania-10 a raspuns pe 19.02.2012:

eu stiam ca ptr a obtine negru-albastrui amesteci afine cu cerneala. o prietena de-a mea a incercat si s-a spalat( cel putin asa mi-a spus dar te previn ca unele suvite inca erau albastre)!

alexandra_mm a raspuns pe 02.01.2012:

adica incearca lamai si portocale pentru decolorare

pentru parul roscat incearca fructe care pateaza (doar care sa fie rosii)


pentru parul blond incearca lamai multe cam 1 kg (pt parul lung) amesteca-le si itiva iesii un fel de zeama




pentru parul saten incearca ceai negru


pentru par negru incearca afine

alexandra_mm a raspuns pe 02.01.2012:

pai foloseste nuantator sora mea a folosit si s-a dus in 14 zile si merge pe orice culoare de par

ralu97ralu a raspuns pe 07.12.2011:

cred ca iar sta bine satena;):)

laridani a raspuns pe 07.12.2011:

te-am ajutat?

laridani a raspuns pe 07.12.2011:

PENTRU PAR BLOND

Daca iti doresti sa iti deschizi parul, foloseste-te de puterea de decolorare a lamaii. Ai nevoie de 1-2 lamai pentru par de lungime medie, 3-5 lamai pentru par lung. Aplica sucul stors de la aceste lamai pe par. Daca iti doresti un blond mai deschis, satureaza parul pana ce devine complet ud si stai la soare timp de 1-3 ore. Daca vrei un blond mai spre saten, aplica sucul de lamaie cu un spray si stai la soare timp de 20-45 de minute. Dupa expunerea la soare spala parul bine si foloseste balsma de doua ori, deoarece lamaia usuca parul. Parul tau nu va deveni complet blond dupa o singura aplicare, trebuie sa repeti procedeul o data pe saptamana pana ce obtii nuanta dorita.



PENTRU PAR ROSCAT

Daca vrei ca parul tau sa capete nuante de roscat te poti folosi de lamaie si fructe cu nuante puternice de rosu: rosii, zmeura, capsune, rodii, sfecla, morcov. Ca si la reteta pentru par blond, fa o pasta din fructul sau leguma aleasa - in functie de ce nuanta doresti si aplica pe par. Daca iti doresti un rocat mai intens, satureaza parul pana ce devine complet ud si stai la soare timp de 1-3 ore. Daca vrei un roscat mai delicat, aplica cu un spray si stai la soare timp de 20-45 de minute. Dupa expunerea la soare spala parul bine, foloseste un balsam si clateste bine. Poti folosi otet in clatire, deoarece mirosul acestor fructe sau legume tinde sa fie puternic. Parul tau nu va deveni complet roscat dupa o singura aplicare, trebuie sa repeti procedeul o data pe saptamana pana ce obtii nuanta dorita.
PENTRU PAR SATEN

Ceaiul negru este cea mai buna metoda de a oferi parului nuante delicate de saten. Mai intai spala bine parul si clateste-l cu otet cu apa, astfel incat sa indepartezi orice urme de impuritati. Fierbe un ibric de ceai, folosind la un litru de apa cel putin 7-8 plicuri de ceai. Aplica ceaiul pe par cand este cald, dar nu fierbinte si lasa sa actioneze cel putin 60 de minute. Spala parul si hidrateaza-l cu un balsam. Repeta procedeul o data pe

Edina23 a raspuns pe 07.12.2011:

as vrea ceva care sa tina putin dar sa se ia cu apa nu sa am o comanjeala pe cap

ralu97ralu a raspuns pe 07.12.2011:

am auzit ca oul si cu flori de musetel ingalbenesc parul:)
si sigur ca tio accept:*

Edina23 a raspuns pe 07.12.2011:

Daca te Rog imi dai accept la cererea de prietenie?

Edina23 a raspuns pe 07.12.2011:

Pai nu stiu sigur as incerca mai multe dar sa se duca cat mai repede.Ralu97ralu daca sti imi podi da mai multe retete de vopsit.