Categorii

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


In aceasta zi vei ajuta parintii la curatenia in casa. Dar ca sa fii cu adevarat de ajutor, fa doar ce iti cer parintii si nu incerca sa te bagi in lucruri serioase.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Doua Blonde la un restaurant chinezesc.Dupa ce termina de mancat una dintre ele intreaba pe cealalta:-Cum a fost mancare?iar cealalta raspunde:-Buna numai ca betele mi-au cazut greu la stomac

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Pentru prevenirea imbolnavirilor de gripa se recomanda spalarea frecventa a mainilor cu apa si sapun (timp de cel putin 20 de secunde), acoperirea gurii si a nasului cu un servetel de unica folosinta, evitarea contactului apropiat cu o persoana care prezinta semne ale infectiei, purtarea unei masti de protectie, dezinfectia obiectelor si suprafetelor cu care intrati des in contact, evitarea spatiilor aglomerate, limitarea sau evitarea calatoriilor in zonele unde au fost confirmate cazuri de infectie.

› vrei mai mult


CELEBRA_IZZABEELLA a intrebat pe 18.11.2012 in categoria Jocuri:

Cum se numeste jocul?

Cum se numea jocul acela cu fata aia spioana(e aici pe clpotel jocuri) are breton si se lupta,e un joc cu impuscaturi.Ea e bruneta cu parul lung si are breton.Va rog mult :-* .

Raspunsuri:


CELEBRA_IZZABEELLA a raspuns pe 24.11.2012:

Da,bestfloryi!Multumesc foarte mult!

cathero33 a raspuns pe 21.11.2012:

spioanele

bestfloryi a raspuns pe 18.11.2012:

Te referi la jocul "Moon Shadow"