Categorii

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Este o zi pe care o vei tine minte, deoarece trebuie sa acorzi o atentie deosebita familie. Rabdarea si calmul sunt esentiale pentru tine ca sa treci ziua cu bine.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

O blonda pilot se hotareste ca vrea sa invete sa piloteze un elicopter.S-a dus la aeroport, dar singurul elicopter disponibil era pentru un singur om.Instructorul s-a gandit ca poate s-o trimita singura, pentru ca tipa avea deja permis pentru avioane usoare si ca poate sa-i dea instructiuni prin radio.Asa ca blonda s-a urcat in elicopter si a decolat.A ajuns la 500 de metri si totul mergea minunat. A ajuns la un km altitudine si totul mergea perfect.Blonda si instructorul vorbeau prin radio, totul mergea excelent.
La 1500 de metri elicopterul a inceput sa cada rapid.A trecut peste niste copaci si a cazut in padure.Instructorul s-a urcat in masina si s-a dus sa vada daca tipa era ok.Cand a ajuns la marginea padurii a vazut-o venind spre el.
-Ce s-a intamplat?A intrebat instructorul.Totul mergea de minune cand ai ajuns la 1500 de metri, ce s-a intamplat dupa aia?
-Pai, zise blonda, mi s-a facut frig, asa ca am inchis ventilatorul ala mare.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Fiecare tona de hartie reciclata poate salva aproximativ 17 copaci.

› vrei mai mult


CallMeLove a intrebat pe 11.08.2014 in categoria Jocuri:

Care este jocul vostru preferat?

Al meu este WoW ^-^

Raspunsuri:


Sharone a raspuns pe 12.08.2014:

League of Legends

Aeval a raspuns pe 12.08.2014:

Si al meu este WoW! :D

arminarlerlt a raspuns pe 11.08.2014:

pokemon silver

GrEeN_Ely a raspuns pe 11.08.2014:

Osu!