Categorii

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

care e diferenta dintre o caisa si o blonda la volan?
amandoua se culeg din copaci

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Cameleonul pantera (Chamaeleo pardalis) - este specia cea mai mare(60 de cm lungime) dintre cele 80 de specii de cameleoni cunoscuti. El isi modifica culoarea pielii dintr-o clipa in alta, in functie de mediul ambiant in care se gaseste. Sursa: Enciclopedia de Biologie - Editura All

› vrei mai mult


Codruverde a intrebat pe 08.03.2013 in categoria Internet:

Stiti site-ul Ucoz?

Daca da va rog sa ma ajutati cu o mare problema : eu mi-am facut doua conturi ( unul acum si altul acum un an ) . Cand am intrat pe contul de acum mi-am facut un site , apoi m-am gandit sa intru si cu celalalt cont ( cel facut acum un an ) , dar cand sa ma loghez din noua ma autentifica imediat , fara sa completez adresa de mail sau parola , cu contul de acum . Ce sa fac???

Raspunsuri:


zornelica a raspuns pe 30.04.2014:

Eu zic ca site-ul a cam devenit inactiv sau apare o eroare pentru ca server-ul nu a fost upgradat. E normal, fiind o platforma free. Daca vrei sa iti faci un site sau blog, incearca wordpress sau blogger si ia hostsi domeniu de la: http://www.clausweb.ro/gazduire-business.php.

Brrotacel a raspuns pe 23.10.2013:

Cred ca ii dai sa de autentifice prin uID. Din cauza asta te logheaza cu acelasi utilizator. Ca sa schimbi userul, trebuie sa intri pe www.uid.me si sa te deloghezi de acolo - pe urma o sa te poti loga cu ce adresa vrei tu.

pertoiualex a raspuns pe 24.03.2013:

Ai reinstalat windowsul?Daca l-ai reinstalat nu merge..
Sau daca ai ip static nu dinamic ( STATIC care nu se schimba ) ( DINAMIC care se schimba la fiecare restart ) iti merge daca tii minte parola..

Mari-Sanda a raspuns pe 09.03.2013:

nimic poate merge doar pe pc-ul tau si daca vrea cineva sa se logheze la tine pe pc no sa o stie si pe pc-ul lui