Categorii

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Chiar daca te-ai obisnuit sa faci aceleasi lucruri in ultimul timp, nu se va intampla o tragedie daca de exemplu vei merge pe jos pana la cumparaturi, sau vei petrece cateva ore in parc, in compania unei lecturi placute!

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Bula isi cumpara un avion cu doar 3 butoane si il ia la teste. Ajunge Bula la 2000 m cand ii cade o aripa.
In acest moment se aude o voce: "Va rugam apasati butonul numarul 1!". Apasa Bula butonul si ii creste aripa la loc. Foarte fericit isi continua testul.
La 4000m ii cade motorul, iar vocea ii spune sa apese butonul 2. Apasa si ii creste motorul. La 6000m cade tot avionul, Bula ramanand in aer in scaun in fata consolei. Vocea spune sa apese butonul 3. Apasa Bula butonul, la care aceeasi voce incepe: "Si acum, va rog frumos, repetati dupa mine: Tatal nostru care ...!!!".

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Argumente pentru care Pluto nu mai este considerata planeta sunt: 1. Este mult mai mica (avand masa chiar de cinci ori mai mica decat Luna); 2. Orbita lui Pluto intersecteaza orbita planetei Neptun (pentru o perioada de 20 de ani din cei aproximativ 248 de ani cat dureaza miscarea sa de revolutie). Nicio alta planeta nu intersecteaza orbita altei planete. Doar cometele si asteroizii fac acest lucru); 3. Nu a curatat spatiul cosmic din vecinatatea orbitei sale, adica se intalneste in mod regulat cu asteroizi aflati in apropierea orbitei sale.

› vrei mai mult


EvanescentGirl a intrebat pe 24.07.2013 in categoria Internet:

De ce pe clopotel nu merge sa scriu cu diacritice ?

am observat ca apar alte simboluri

Raspunsuri:


SupraDozaEfervescenta a raspuns pe 25.07.2013:

Aurel e de vina -.-

Zmeura a raspuns pe 25.07.2013:

Ar fi prea frumos . :/

Libelula84 a raspuns pe 25.07.2013:

Lui Aurel nu-i plac criticile si diacriticile.