Categorii

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

O fetita striga catre tatal ei:
-Tata fratele meu iar a mancat ziarul!
-Nu e nimic ca e ziarul de ieri.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Pinguinii sunt singurele pasari care inoata pe sub apa pentru perioade lungi de timp. De fapt, aceste pasari se descurca mai bine sa se deplaseze in apa decat pe sol.

› vrei mai mult


Liz_Bia a intrebat pe 21.09.2013 in categoria Internet:

Cum se poate crea un site?

Dar nu blog.Site gen clopotel.

Raspunsuri:


zornelica a raspuns pe 30.04.2014:

Poti alege wordpress sau blogger. iei un host ieftin, pentru inceput, gen: http://www.clausweb.ro/gazduire-web.php si apoi incepi sa pui tot ce trebuie. Iti trebuie o adresa de e-mail adevarata, trebuie sa alegi niste teme, formaturi, scripturi, aplicatii de la ei, toate gratuite si pornesti site-ul. A, uitasem, trebuie sa iti rezervi sau sa cumperi un nume de domeniu. CAtiva euro le dai si ai scapat. Plata e lunara dar daca cumperi servicii de genul mai o perioada mai lunga, iti ofera hosting gratuit, perioade cu preturi mai mici, promotii, etc. Daca vrei un site te va costa ceva mai mult, dar nu emotiv de ingrijorare. Eu ii stiu pe cei mentionati mai sus si stiu ca sunt seriosi.

tinykitty a raspuns pe 11.11.2013:

Pai daca vrei sa iti faci un site te poti gandi la wordpress, nu trebuie sa stii programare si chestii din acelea grele. Intri pe site-ul lor, iti faci cont, ai nevoie de un mail adevarat pentru ca tot ce tine de site de la ei ti le vor trimite pe acea adresa. Poti sa alegi de la ei niste teme, format site, iar daca e de inceput si vrei sa iti mearga, pentru inceput nu va trebui decat domeniul web si spatiul de hosting la o forma care ofera asa ceva. Pentru cativa euro, merita. Daca vrei sa iti devina un site cu mai multe pagini atunci te va costa mai mult. De inceput poti sa intrebi o firma buna, eu stiu ca clausweb.ro merita. Bafta

Brrotacel a raspuns pe 23.10.2013:

Varianta cea mai usoara e www.ucoz.ro - e usor de folosit, iti faci repede site si gratis pe deasupra.

Raiisa a raspuns pe 21.09.2013:

Eu iti propun sa iti vezi de treaba..cu greu se creeaza si in plus e problema cu banii :c

Zmeura a raspuns pe 21.09.2013:

cumperi un domeniu.

DeeDeeDeea-123 a raspuns pe 21.09.2013:

Greu si cu talent

CerseiLannister a raspuns pe 21.09.2013:

In primul rand cu bani.