Categorii

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Azi ti-ai promis vei face miscare pentru a-ti imbunatati conditia fizica. Stii ca in ultimul timp ai neglijat aceasta activitate.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Sotul ei o conduce la aeroport si ii ureaza "Drum bun!" Sotia ii multumeste si il intreaba ce vrea sa-i aduca. Sotul rade si spune ca vrea o italianca. Femeia a tacut si a plecat. Peste doua saptamani sotul se duce sa o ia de la aeroport si o intreaba cum a fost calatoria. Apoi intreaba ce s-a intamplat cu cadoul lui. Ea il intreaba:"Ce cadou?" "Cel pe care ti l-am cerut! O italianca!" "O, acela.", a raspuns ea. "Am facut tot ce am putut, acum trebuie sa asteptam noua luni sa vedem daca e fata.":D

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Capitanul Marvel original din reviste a murit de cancer.

› vrei mai mult


clopo27 a intrebat pe 03.01.2014 in categoria Internet:

Cum iti poti creea o pagina pe net?

Sunt curioasa cum..

Raspunsuri:


zornelica a raspuns pe 30.04.2014:

Sigur, site-ul de genul acesta mai sunt chiar foarte multe. Mai este weebly, blogger, wordpress, tumblr, angelfire, jimdo si multe altele. Iti sugerez sa iti iei gazduirea site-ului la http://www.clausweb.ro/gazduire-web.php. Oricat de putin platesti, in cazul asta aproape 1 euro, esti sigur ca nu ramai fara site sau nu iti este virusat din senin.

MiauMiauMiau a raspuns pe 20.01.2014:

Salut eu te pot ajuta cu site`ul unde ati creea acel blog,site,forum etc se numeste www.webs.com si trebuie sa ati faci cont si restu bafta amice ;) !