Categorii

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Vei incepe aceasta zi a saptamanii dornic/a sa muti muntii din loc, totusi, acest elan ti se va taia. Daca simti, ca anumite elemente nu iti fac bine, nu mai pierde timpul, delimiteaza-te de ele!

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Cica un popa zbura cu avionul. Cheama stuardeza si-i zice: un wiski, te rog !
Dupa un momintade gindire o intreaba :
- La ce inaltime zburam acum ?
- La 16. 000m alt.
- Hm, prea aproape sant de sefu'. Adu-mi un ceai.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Chrysopa Carnea este o insecta benefica plantelor. Desi adultii se hranesc cu miere de nectar, polen si afide, larvele sunt pradatori activi si se hranesc cu afide si alte insecte mici. Aceasta insecta este folosita in combaterea biologica a daunatorilor de insecte pe culturi.

› vrei mai mult


Mitzune a intrebat pe 30.06.2013 in categoria Internet:

Ce se intampla cu Facebook-ul ??

Cand intru pe FB , stau vreo 2-3 min. apoi se blocheaza , stiti voi , chestia aia cu "Not respoding" !! Ce se intampla ?? Acum 1 saptamana mergea bine ...

Raspunsuri:


zaratu112 a raspuns pe 06.08.2013:

poate sa fie mai multe posibilitati.
1 blocarea permanenta a contului sau temporara 1 zile pana la 3 luni
2.schmbarea parolei (pune o parola mai sigura ) nu gen selenagomez barbie hannah montana ,sa fie o parola cu diatricte ( ex Mi/Z1@e)
3.ai gresit de prea multe ori parola si ai contu blocat 24 de ore. eu cateodata mai am probleme cu logarea si imi da eroare si acolo unde da eroare imi pun datele de llogare din nou si merge.
4.dezactivarea contului
5.incalcarea regulilor

Laura09 a raspuns pe 30.06.2013:

Mie imi merge mai mereu asa, se blocheaza cand imi este lumea mai draga. Probabil este din cauza calculatorului (are memorie prea mica), din cauza browserului sau ai prea multe aplicatii deschise in acelasi timp. Vezi tu :)