Categorii

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Azi poti sa te consideri norocos. Incearca sa participi la tombole sau concursuri. Posibil sa castigi.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Pentru a usura intelegerea modului de taxare, compania de telefonie a introdus un nou abonament: Jumatate de cent primele 11 minute in zilele de Luni 13, Marti 25, Miercuri 18 intre 12.01 si 13.44, joia in care pica Pastele, Vineri de sf Andrei, Sambata intre cantatul cocosului si limba a 2-a de apometru, Duminica mortilor intre prima inmormantare si a 3-a. Totul in limita a 16,7 minute, in retea, da numai de pe telefoane Sagem. Urmatoarele 5,7 minute se taxeaza normal cu 11 Euro/secunda, dar numai intre equinoctiul de vara si ala de toamna. Si numai pentru zodiile cuc si caine din zodiacul chinezesc.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Varful Moldoveanu, aflat in Carpatii Meridionali este cel mai inalt din Romania, avand inaltimea de 2.544 metri.

› vrei mai mult

zornelica a intrebat pe 26.03.2014 in categoria Internet:

As vrea sa stiu de unde pot sa iau un domeniu .ro sau .com dar sa nu fie scumpe ?

As dori sa imi fac un forum pentru clasele de scoala generala si poate si de liceu. As vrea sa stiu, daca ma poate ajuta cineva: de unde pot sa iau un domeniu .ro sau .com dar sa nu fie scumpe ? Cred ca ne-ar ajuta mult, sa discutam intre noi, cei din clase paralele si ne-am putea documenta cu privire la multe subiecte. Este ideea mea de cand sunt mai activa pe internet.

Raspunsuri:


Libelula84 a raspuns pe 27.03.2014:

Habar n-am. N-am cumparat niciodata un astfel de serviciu.

zornelica a raspuns pe 27.03.2014:

Multumesc mult pentru raspuns. Am mai consultat ieri si azi-dimineata pe internet cateva site-uri de firme care ofera astfel de servicii..si am gasit preturi ceva mai mici. Din cate stiu ei ar fi referinta principala in materie de domenii, insa am gasit la Claus Web.ro cu aproape 30 de euro, daca nu ma insel si stiu ca il ofera pe viata. Nu stiu ce sa spun...la ei cum se pot face platile? Se poate plati online sau prin paypal? Ca le ei se poate...merge mult mai rapid.

Libelula84 a raspuns pe 26.03.2014:

http://www.rotld.ro/
Costul pentru un domeniu .ro este 51,26 USD + TVA (24%).