Categorii

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Azi e o zi deosebita pentru tine. Orice ar fi, nu trebuie sa lasi nimic sa-ti afecteze moralul.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Puteti spune ce vreti despre femei, dar sa transformi o
propozitie intr-o cearta de 6 ore necesita talent.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Prima emisiune de marci postale a aparut in Marea Britanie la 6 mai 1840 (the "Penny Black") afisand portretul reginei Victoria.

› vrei mai mult


BelWatson123 a intrebat pe 22.09.2013 in categoria Gramatica:

Care este varianta corecta a acestui text?

Care este varianta corecta a acestui text?Nu este nici o tema ci doar curiozitatea mea.Am gasit acest text la un profil si stiu ca e gresit dar eu nu sunt asa buna la engleza asa ca va rog spunetimi si mie care e varianta corecta! "Hello!My name is (T/N).I'm from Romania and I have a little question for you.I see your story " (P/N)" and I want to translate it in Romanian.Can I ask your permission? You are very good writer and I think it will be good if I will translate it in my language.Have a nice day!"

Raspunsuri:


spiridush98 a raspuns pe 27.05.2014:

Buna! Numele meu e (T/N). Sunt din Romania(si in engleza e tot Romania, nu Romanian, cum a zis cineva mai jos) si am o mica intrebare pentru tine. Vad povestea ta(mergea mai bine in loc de "see" "saw", ca sa traduci eu am vazut povestea ta) "(P/N)" si as vrea s-o traduc in romana. Pot sa-ti cer permisiunea? Esti un scriitor foarte bun si cred ca este bine daca o voi traduce in limba mea. O zi buna!

narcisa08 a raspuns pe 29.01.2014:

In engleza,Romania se scrie Romanian am invatat la scoala

andradapisicuta1 a raspuns pe 04.01.2014:

deci textul s-ar traduce asa:
buna!numele meu este (T/N).eu stau romania si eu am o mica intrebare pentru tine.ti-am vazut povestea (P/N) si as vrea sa o traduci in romana.pot avea permisiunea ta?tu estii un scriitor bun si eu cred ca este bine sa o traduc in limba mea.sa ai o zi buna.
greseala este:unde ai zis:i`m from romania trebuie corectat i`m from in romania

trilulila a raspuns pe 09.12.2013:

Buna ziua! Numele meu este (T / N). Sunt din Romania si am o mica intrebare pentru tine. Vad povestea ta "(P / N)" si vreau sa-l traduc in limba romana. Pot sa cer permisiunea dvs. ? Esti scriitor foarte bun si cred ca va fi bine dacaƒ voi traduce in limba mea. O zi buna! "

trilulila a raspuns pe 09.12.2013:

Buna ziua! Numele meu este (T / N). Sunt din România si am o mica intrebare pentru tine. Vad povestea ta "(P / N)" si vreau sa-l traduc in limba romana. Pot sa cer permisiunea dvs. ? Esti scriitor foarte bun si cred ca va fi bine dacă voi traduce in limba mea. O zi buna! "

trilulila a raspuns pe 09.12.2013:

uite traducerea
Buna ziua! Numele meu este (T / N). Sunt din România și am o mică întrebare pentru tine. Vad povestea ta "(P / N)" și vreau să-l traducă în limba română. Pot să cer permisiunea dvs. ? Ești scriitor foarte bun și cred că va fi bine dacă voi traduce în limba mea. O zi bună!

Comi03 a raspuns pe 29.09.2013:

@ratuscka are dreptate.

ratuscka a raspuns pe 22.09.2013:

Hello!My name is (T/N).I'm from Romania and I have a -little- aici ii or a FEW questionS, ori question, fara little, for you.I -see- SAW your story " (P/N)" and I want to translate it in Romanian. -Can- MAY I ask your permission? You are A very good writer and I think it will be good if I will translate it inTO my language.Have a nice day!"

simaemi a raspuns pe 22.09.2013:

Eu cred ca e corect.

Cristiana_ a raspuns pe 22.09.2013:

Nu este nimic gresit.