Categorii

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Esti foarte concentrat/a pe activitatile tale si uiti sa mai interactionezi cu familia. Un pic de comunicare nu strica cu fratele, sora, tata sau mama.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

La Radio Erevan, un ascultator intreaba: - Daca dragostea este vinul vietii, atunci ce este casatoria? Radio Erevan raspunde: - Mahmureala de a doua zi dimineata..

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Undele radio se transmit atat de repede incat sunetul unei emisii se poate auzi mai repede la 18.000 km distanta decat in capatul camerei de unde a fost difuzat.

› vrei mai mult


uratul00 a intrebat pe 09.01.2013 in categoria Filme:

Unde pot gasi filmul "Holes" intreg si subtritat in romana?

Accept si site-uri unde filmul poate sa aiba pauze

Raspunsuri:


geogeovani a raspuns pe 10.01.2013:

am cautat dar nu am gasit

geogeovani a raspuns pe 10.01.2013:

Filmul este realizat după romanul "Holes" de Louis Sachar.
Este povestea lui Stanley Yelnats (Shia LaBoeuf), un ghinionist de profesie. Orice ar face, dă de necaz, şi asta din cauza unui vechi blestem de familie. Se poate spune că este mereu la locul nepotrivit, în ceasul rău. Stanley nimereşte până la urmă în închisoarea Camp Green Lake, unde ispăşeşte nevinovat o pedeapsă de câteva luni.

Umilinţele la care este supus, el şi ceilalţi puşcăriaşi - Squid, Armpit, ZigZag, magnet, X-Ray şi Zero - de către o gardiană afurisită (Sigourney Weaver) şi de oamenii ei de încredere, Dl. Sir (Jon Voight) şi Dl. Pendanski (Tim Blake Nelson), culmină cu săpatul unor tunele, nişte găuri în pământ.
Gardienii spun ca "săpatul întăreşte caracterul". Nimeni nu ştie ce rost au astea, dar curând Stanley începe să-şi pună întrebări asupra rostului acestei acţiuni.

Stanley şi camarazii săi pun la cale un plan de evadare, pentru ca în libertate, să afle misterul acestor găuri subterane. Şi mai ales, să dezlege blestemul familiei Yelnats.