Categorii

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Ca e vacanta sau nu, se pare ca tu nu te saturi de ea. Totusi, ar trebui sa te gandesti si la scoala, la colegi sau la felul cum se vor desfasura activitatile de la clasa.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Un barbat intreaba instructorul la sala de fitness:
- Vreau sa impresionez o fata, care aparat sa il folosesc?
Instructorul ii raspunde:
- Foloseste bancomatul!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Pestele incruntat poate trai pana la 205 ani.

› vrei mai mult


Flashboy a intrebat pe 27.05.2016 in categoria Filme:

Cine a vazut Captain America: Civil War?

Cum vi s-a parut? Ce nota ii dati? Merita vazut?

Raspunsuri:


daniela112 a raspuns pe 31.05.2016:

Am vazut si eu trailerul filmului, dar inca nu mi-am facut timp sa-l vizionez.Cred ca este un film bun,din cate am vazut.Voi reveni cu pareri indata ce voi viziona filmul :d

agentulvip a raspuns pe 30.05.2016:

Scena cu actiunea ce se petrece in Romania este filmata in Germania. Cea mai mare parte din filmari s-au facut in Germania. Asa am citit intr-un articol legat de filmari. Probabil si Sebastian Stan a avut ceva de zis, pentru ca e mandru de originile sale :)

i_am_a_penguin a raspuns pe 29.05.2016:

Genial. Noul Spider-Man e foarte amuzant, e exact ca si varianta din comic books. E o scena filmata in Romania din cauza ca Sebastian Stan, actorul care il joaca pe Winter Soldier e roman. Nota pe care i-o dau eu e 8,5/10. Merita vazut, atata timp cat ai vazut si filmele precedente din seria Captain America (The First Avenger si The Winter Soldier) si cele doua filme Avengers (The Avengers si Avengers: Age of Ultron). E un film absolut genial, tipic Marvel. Dark si funny simultan.