Categorii

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Azi simti ca toata lumea este a ta, esti plin/a de multa energie pozitiva. Pe seara, vei avea musafiri, niste rude indepartate pe care nu le-ai mai vazut demult.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Alinuta:
- Mami, ma mananca nasul!
Mama Alinutei:
- Atunci, mananca-l si tu pe el!
- Bine, da' nu ajung!...
- Atunci, urca-te pe un scaun!...

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Doar unul din 10 oameni traia in orase in 1900. In 1994 cifra a crescut la unul din doi oameni, creandu-se megalopolisuri (aglomeratie urbana enorma, din contopirea mai multor orase.) de milioane de locuitori.

› vrei mai mult


Clopotel-Alex a intrebat pe 07.04.2012 in categoria Filme:

Cand va aparea sezonul 4 din H2o?

De curiozitate. Unii zic ca a inceput deja sa se difuzeze la ei, altii spun ca nu am inceput filmarile.

Raspunsuri:


betti28 a raspuns pe 03.02.2013:

si eu cunosc ca ar fi inceput filmarile si ca au facut si sezonul asta ultimul pentru fani. Nu am infomatii sigure,am auzit sau citit asta de mult.Si mie mi-ar placea sa continuie.Cleo e sirena mea preferata.

opreaiulian10 a raspuns pe 15.07.2012:

Nu cred ca va mai aparea sezonul 4!Intradevar si mie mi-a placut foarte mult,si asteptam cu nerabdare cand era vorba despre un episod nou!Pe langa H2O au mai fost seriale frumoase,care acum nu mai sunt date la tv si au aparut fel si fel de seriale,unele mai neinteresante ca altele.

ioana-diana2012 a raspuns pe 07.07.2012:

nu va mai apara niciodata sezonul 4 ............. pacat :((((((((

doyyna a raspuns pe 21.05.2012:

Am citit pe undeva pe net mai demult ca H2o are doar trei sezoane.dar sper si eu sa apara si al patra pentru ca mia placut foarte mul serialul.

AlexandraR a raspuns pe 08.04.2012:

S-a terminat demult sezonul 3 si n-am auzit ca va aparea si al 4-lea :-?

Clopotel-Alex a raspuns pe 07.04.2012:

Sincer ma uitam mai demult, iar acum mi-am amintit de el si am dat un "search" pe net sa vad ce se mai zice de el. Unii zic ca e pentru fete, eu nu cred ca e o regula anume. Mie sincer mi-a placut foarte mult cum a fost facut, ma refer la scenariu, la actori, la montaj... Cred ca a fost (sau inca e) un serial reusit. Nu cred ca daca sunt baiat nu am voie sa ma uit la seriale de genul asta.