Categorii

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Un prieten foarte bun iti va cere sfatul, iar tu vei face tot posibilul sa-l ajuti. Pe seara, vei reusi sa te relaxezi si tu cu adevarat.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Bula si cu Strul au castigat 5000 euro la un concurs.Si tot gandindu-se ce sa faca cu banii,se hatarasc sa se duca in Spania ca sa se distreze.
Ajunsi in Spania,Cheltiue toti banii,pana ce isi dau seama ca nu au cu ce sa se mai intoarca acasa...Tot mergand ei pe strada,vad un anunt mare pe care scria:
"OFERIM 3000 de euro celui care rezista 10 minute cu un taur in arena".Bucurosi ca au gasit solutia,dau cu banul cine sa intre in arena(Bula).
Se duce bula,se inscrie si intra in arena...Lumea aplauda si taurul intra in arena...Peste 15 minute,Bula iese cu banii in mana...
Strul:Ce s-a intamplat,Bula?
Bula:Pai am intrat in arena si toata lumea ma aplauda...si a intrat taurul in arena,iar eu am luat-o la fuga...
Strul:Pai daca eram in locul tau,faceam pe mine de frica!!!
Bula:DAR TU PE CE CREZI CA A ALUNECAT TAURUL DE SI-A RUPT GATUL???

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Aurul (Au) este un element chimic solid. Aurul pur (care este intotdeauna galben) este prea moale pentru folosirea sa ca bijuterie. Metalele care se folosesc in amestec cu aurul, pentru a-l intari, pot modifica culoarea acestuia, rezultand astfel un aur de diferite nuante de galben, alb si rosu. Acest amestec determina numarul de carate al aurului. Este unul din cele mai dense metale.

› vrei mai mult


mirosdeprintesa23 a intrebat pe 09.10.2011 in categoria Evenimente:

Cum sa fac sa nu ma mai gandesc la Mos Nicolae?

Vreau sa vina astazi.Oare poate sa vina acuma sau nu? Intrebarea e reala pls raspuns

Raspunsuri:


irisbff a raspuns pe 17.10.2011:

ai uitat de Iepuras

YusukeInuyasha a raspuns pe 13.10.2011:

Oh!Voi astia mai maricei,de ce le distrugeti visele celor mici?Lsatii sa creada in Zana Maseluta/Mos Craciu/Mos Nicolae !!Adevarul fiind deja spus,iti recomand sa le spui ceea ce vrei parintilor tai,sa ii stresezi,si iti vor da ei cadoul dorit :))

Alkka010301 a raspuns pe 12.10.2011:

Nu poate sa vina azi! Vine pe 05-06 decembrie! Dar ca sa nu te mai gandesti ei bine...nu stiu! Pur si simplu nu te gandi!

AndraMarye a raspuns pe 11.10.2011:

Aoleo nu exista !!!parintii mi-au spus asta si tocmai de craciun am aflat! Am cautat pe net sa vad daca exista si i-am intrebat si au spun intr-un final ca NU!

Sorina_likes_dogs a raspuns pe 09.10.2011:

PEntru cine nu crede in el nu exista. El aduce dulciuri numai ceror ce cred in el. Daca nu crezi in el, nu iti aduce nimic si normal ca parintii iti iaudulciuri si le pun pe ascuns in ghetele copiilor.

gina_98 a raspuns pe 09.10.2011:

Nu exista,draga.

Nikola08 a raspuns pe 09.10.2011:

Imi dai idul tau pe mess?
As vrea sa vb despre mos nicolae

campiiaverde a raspuns pe 09.10.2011:

Mos Nicolae vine la iarna nu toamna...

campiiaverde a raspuns pe 09.10.2011:

cati ani ai?

bikaa a raspuns pe 09.10.2011:

ceeeeeee>/? cand vine.. cine vinbe?o_0