Categorii

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

-Cum tii ocupata o blonda?
-???
-Scrii pe fiecare pagina a unui caiet "intoarce pagina".

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Vioara este considerata "soprana instrumentelor cu coarde".

› vrei mai mult


ingerashyuly a intrebat pe 27.06.2013 in categoria Desene animate:

Stiti cumva daca va aparea naruto akippuden(akkipuden) sau daca exista?

Am vazut cateva poze dar cred ca sunt create de fani.

Raspunsuri:


Ana-Maria-2001-2013 a raspuns pe 18.11.2013:

Sa-r putea sa apara daca se cere Naruto .Eu si inca vreo doi colegi ne uitam si cand in Naruto Shippuden episodul a fost in intarziere cu o saptamana in ziua in care trebuia sa apara toti de pe chat pe animekage nu stiau ce se intampla si se intrebau cand va aparea episodul .

ingerashyuly a raspuns pe 27.06.2013:

Mutumesc pentru raspunsuri.Eu ma uit la manga si este inainte cu aprox. 50 de episoade,vroiam sa aflu si parerea voastra despre "acest" naruto akippuden.Si daca sunteti fani naruto va invit in grupul meu va astept :*

ceva a raspuns pe 27.06.2013:

Eu nu cred ca va aparea.Au pus prea mare accent pe razoi, acum treuie terminat tot.
Cat despre episoade, japonezii au vazut atat cat am vazut si noi, nu mai mult.Adica, episoadele calatoresc din Asia, apoi le traduce unul in engleza si apoi din mana in mana prin mai toate tarile.In cateva ore sau zile ajung si in Romania,la traducatori si pe internet.Japonezii nu le vad de cat cu cateva ore inaintea noastra, in nici un caz nu sunt cu 90 de episoade inainte.
Trailer-ul a fost probabil facut de fani.Asa ar vrea ei sa arate Naruto Appipuden, adica doar zvonul pornit probabil de la un fan.
Daca nu ma crezi, aminteste-ti ca nici macar in manga,care e cu mult mai departe ca anime-ul, nu s-a terminat razboiul.
PS: Si mie imi place de Konan! <3

SupraDozaEfervescenta a raspuns pe 27.06.2013:

O sa apara ;).

KoalaBvB a raspuns pe 27.06.2013:

Da o sa fie, am vazut-o pe youtube un fel de trailer.Am vazut ca la final, Naruto se va lupta cu Sasuke iar lovitura finala va fi tot cu rasengan si chidori.Naruto o sa aiba multe zgarieturi pe corp(dupa parerea fanior, vreo 50.printre care 3 mari pe corp), iar Sasuke i se va trezi Eternal Mangekyo Sharingan care e foarte tare ca design.
Asta va fi cand se va termina al 4-lea Razboi Ninja.Citeste Manga daca vrei.Asa,in akkipuden Naruto bine-nteles ca va fi mai mare(probabil 18-20 sau 21 ani).Va fi in ANBU impreuna cu Sakura.
Toti spun ca Shippuden se va termina cu Sasuke si Naruto murind, dar nu-i asa.Ce-ar fi fara ei animeu?
Deci, da va exista si Naruto Akippuden dar aha cat o sa mai asteptam.Noi nici n-am terminat shippudenu, ca japonezii sunt la jumatatea lui Akippuden.Mai avem in jur de 100 sau 80 episoade.