Categorii

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

bula mananca la scoala o placinta cu branza. strula, gelos ii ia placinta si o arunca. bula se duce la o profa si zice:"strula mi-a aruncat placinta pe jos!", la care profa intreaba:"a fost cu intentie", iar bula zice:"nu, cu branza!

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Tigrul are si pielea cu dungi, nu numai blana. Nu exista 2 tigri cu dungi la fel, asa cum nu exista nici doi oameni cu aceeasi amprenta.

› vrei mai mult


Eusuntare a intrebat pe 21.05.2016 in categoria Desene animate:

Ce parere aveti despre Violetta?

Adica stiu ca e pe terminate dar totusi de ce da o TELENOVELA pe un program de copii?!Mi-e sincer nu prea imi place Violetta adica nu am nimic cu telenovela asta dar de ce pe canalele noaste!Exista muuulte canale de adulti pe care ar putea sa o puna.Si nu cred ca sunt singura care crede asta.

Raspunsuri:


Selfie a raspuns pe 05.06.2016:

Copii din 2010 be like
Daca ai vazut Phineas si Ferb ai avut o copilarie frumoasa.

Madalina_Madalina30 a raspuns pe 30.05.2016:

Da, stiu...

Eusuntare a raspuns pe 26.05.2016:

Pai e asa si asa ca mai da si desene animate ca printesa stea,pe vremuri phineas si ferb,ciudateni si altele

Madalina_Madalina30 a raspuns pe 26.05.2016:

Cristina, Violetta este un serial este pentru adolescenti(chiar daca am vazut copii de 5 ani care se uita), iar DisneyChanel la fel(chiar daca iar am vazut copii care se uita de la 5-6 ani, nu zic ca nu ar trebui sa te uiti la DisneyChanel, dar daca e un canal pentru adolescenti ce ai vrea sa puna?)Asta e....

i_am_a_penguin a raspuns pe 21.05.2016:

nu e chiar o telenovela. dupa parerea mea, merge pe principiul High School Musical. are muzica, o poveste de dragoste, probleme adolescentine si continutul e destul de adecvat pentru copii, chiar daca, sincer, mie mi se pare o poveste clicheica si lipsita de originalitate.