Categorii

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


› vrei zodia ta

Bancul zilei

Un turist in Scotia viziteaza lacul Loch Ness in speranta de a-l vedea pe Nessie, monstrul. Dezamagit ca nu il vede, intreaba un bastinas:
- Cind se arata monstrul, de obicei?
- Dupa cinci pahare de scotch, ii raspunde acesta.

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Cele mai longevive animale din Delta Dunarii sunt broasca testoasa de uscat (Testudo graeca ibera) si broasca testoasa de apa (Emy obicularis ), care pot atinge circa 120 de ani.

› vrei mai mult


alexyme4ever a intrebat pe 28.02.2012 in categoria Cum se face:

Voi ce metode de copiat folositi?

NU vreau sa aud raspunsuri gen...vai ...trebuie sa inveti nu e bine.Sunt un copil care invata doar ca maine ma tine profa de romana la pregatire pt un concurs si imi da un test si as vrea sa stiu cum as ptea copia.Stiu faza cu foaia lipita de papuc...e buna dar nu ma risc mai mult...la fel stiu si de copiatu " la sticla " va pup dau cadou la cel mai tare si usor rasp:)) is curioasa ce va trece prin cap :p

Raspunsuri:


capitanmaria a raspuns pe 16.05.2014:

Pai...cu fituici...pot spune ca am noroc pentru ca stau in ultima banca:)))...sau imi scriu pe banca si nimeni nu poate observa(este cel mai bun mod de a copia...spun eu) :)))

tania4 a raspuns pe 12.11.2013:

1.poti sa iti scri intre degete cu un pix care nu e foarte vizibil si daca trebuie sa arati mana nu se va vedea nimic(stiu ca nu e mult loc pentru scris dar e o metoda pe care nimeni nu o stie:))
2.poti scrie pe mana cu un pix care se sterge daca freci(eu am unul si e de mare ajutor)si daca cumva cineva banuieste ceva stergi rapid ;)

ceva a raspuns pe 13.09.2012:

In timp ce copiezi, ai grija la colegi.Nu stiu despre tine, dar ai mei sunt mari paraciosi.De fapt,ei nici nu scriu la teste ca sa se uite cu ochii-n patru dupa cei sare copiaza...

Palexa_ a raspuns pe 23.05.2012:

Nu incurajez copiatul.Nu imi place .Nota o iau pe meritul meu , dar ca sa-ti raspund si la intrebare vreau sa spun ca o colega si-a luat un toc de ochelari care era negru si semana cu un penar , iar pedinaintru deschis la culoare. Si-a pus acolo toate pixurile si si-a scris esentialul de la lectii... de fiecare data cand avea nevoie se prefacea ca ia guma sau pixul din ,,penar'':)) era s-o prinda:)) ea mi-a povestit cum de a reusit sa ia 9 de la notele de 5-6.

ashleiiiy a raspuns pe 04.05.2012:

eu nu copiez doar te ajut uite unele metode:
1. scrieti lectia pe telefon la mesaje si pune-ti telefonu in banca.
2. te ridici de pe scaun si te pui in alta pozitie si in timpu cand esti in picioare te uiti la colegu sau colega de banca
3.te tot misti dintr-o parte in alta si te uiti in lucrarile altora
daca te ajuta si vrei sa imi trimiti cadou sa imi scrii asta pe forum nu conteaza daca e scum sau ieftin cadoul conteaza doar ca vrei sa mil dai

Antipsihotic a raspuns pe 25.04.2012:

Poti sa-ti pui fituicile in sutien si iti iei un tricou decoltat. Nici macar un profesor n-ar avea curajul sa se uite sa vada daca chiar ai fituici. Si ca sa copiii, te prefaci ca-ti aranjezi sutienul. :)) Daca esti intrebata de ce faci asta excesiv, poti sa spui ca la stres ti se maresc sanii. =))

Raspunsul meu era ironic. Asta e pentru cei care deja s-au uitat cam cum ar incapea fituica in sutien. -.-

crys_cryn a raspuns pe 25.04.2012:

Ia-ti fusta de lungime...hmm.cam pana la genunchi si deasupra genunchilor scrie cu un pix subtire ce iti trebuie...Cam asta o folosesc eu.:));))

iara_munoz a raspuns pe 21.04.2012:

simplu:
ctrl C,apoi,ctrl V
nu ca usor?

SELENA531 a raspuns pe 17.04.2012:

pai.........noi la info toti am copiat..........eu stateam langa colega mea cu care mam inteles sa copii de la ea sii a iesit cam asa;

eu copiam de la colega din dreapta colegu din stanga d4e la mn colega colegului meu de la el si colega colegei colegului meu de la colega colegei colegului meu

DogeanuDarya a raspuns pe 07.04.2012:

NU FA ASTA! NU COPIA! MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE!Daca vrei sa ai onota mare invata!Oricum vei fi prinsa!Mai ales daca copiezi de la colegul de banca,se va vedea ca aveti teste identice!Si faza cu ascunsul hartiei in banca(am fost prinsa facand asa ceva)!! M-am invatat minte,plus ca daca esti prins,si mama sau tata sunt mai duri,primesti si o mama de batuta! Va avertizez!