Categorii

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Cativa prieteni iti vor face o vizita. Fii pregatit/a sa-i primesti cum se cuvine.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Bula si cu tatal lui se duc in padure sa taie lemne.
- Pa, tata! - spune Bula la un moment dat.
- Ce este, Bula? Pleci undeva?
- Eu nu, tata, dar un copac a inceput sa cada inspre tine...

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Rusii cumparau skateboard-uri din Statele Unite - dar nu pentru distractie. Ei vedeau in asta un raspuns la nevoile de transport in tara, din cauza ca skateboard-ul era mai ieftin decat bicicleta, si ocupa spatiu mai mic. Primul skateboard a aparut la instructorii de scoala, pentru ca acestia sa-i poata invata pe copii cum sa le foloseasca.

› vrei mai mult


bikaa a intrebat pe 27.11.2011 in categoria Cum se face:

Stiti cum se fac buclele cu hartie?

As vrea sa stiu cum se fac buclele cu hartie, am auzit la niste fete :) As vera sa stiu, deoarece nu verau sa imi ard paru, de obicei mi le faceam cu placa[ am si ondulator dar imi place mai mult cum ies cu placa :)] , si va datis eama, ca se poate arde de la atata ,.. intins si facut bucle [ imi mai si intind parul :D] , deci cum se fac buclele cu hartie? :))

Raspunsuri:


miruna-dx a raspuns pe 29.11.2011:

De fapt lasa ca iti explic aici.


Te speli pe cap eventual folosesti un balsam.
Te usuci cu prosupul si ie o suvita de par lata cam de vreo 2-3 creioane puse una langa alta (sau din ochi) dar sa nu iei mult par. Iei un prosop de bucatarie il sucesti sa sa aiba latimea mai stansa, il faci ca un ziar rasucit.Infasori pe prosopul de bucatarie firude par. Cand ti se termina ii faci un nod da rnu foarte strans.Repeti asta pana cand iti faci la tot capul.Pui uscatorul in functione si il dai la treapta mai mica,ai grija sa nu tiit zboara moatele.Dupa iti pui o esarfa ceva in cap infasurata si stai toata noaptea asa.DAca vrei sa iti tina mai mult poti sa o tin o noapte si o zi.Dupa ti le dai cu grija jos.Le piepteni cu in peptan cu dintisorii dar.Iei fiecare suvita si o piepteni.Dupa te dai cu fixativ,il faci putin mai unflat parul si gaata.

Sper ca ai inteles ceva

miruna-dx a raspuns pe 29.11.2011:

Eu mi-am facut cand am mers la o nunta bucle dealea.In loc sa fi dat 30 de lei am dat doar 10 lei pentru un tub de hartie de bucatarie si fixativ.

Daca vrei tii explic pe privat.

miruna-dx a raspuns pe 29.11.2011:

e greu