Categorii

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

- Mama, mama, imi place fratiorul asa de mult!
- Bine, atunci mai primesti o portie,daca vrei...

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Africa este al doilea continent ca intindere si populatie.

› vrei mai mult


Ruxanda_Postolaki1000 a intrebat pe 29.10.2012 in categoria Cum se face:

Cum sa strang bani pentru un telefon?

Am 11 ani, si vreau sa imi cumpar un telefon de pe un site...Ce as putea sa fac pentru a castiga bani?Parintii mei spun ca e prea scump...Ajutati-ma va rog!

Raspunsuri:


SPARTAKUS a raspuns pe 17.08.2015:

Http://www.marketglory.com/strategygame/Spartak993 Acesta este un site care chiar plateste, si nu iti ocupa foarte mult timp. La inceput castigi putin, dar cu cat mai mult joci cu atat castigi mai mult. Poti cauta pareri despre acest site si chiar dovezi de plata, daca iti faci cont de pe linkul meu te voi ajuta si-ti voi raspunde la orice intrebare. (Daca iti faci contul de pe linkul meu tu nu pierzi nimic, in schimb eu castig). Daca vrei astept mesaj pe privat aici sau in joc.Pe scurt, la inceput trebuie sa dai 10 lupte si munca zilnica, la 3 zile de munca consecutiva (adica un click pe zi) ai si bonus. Mai tarziu vei da acestea dar vei cumpara si energie sa primesti si mai mult iar dupa din acesti bani vei cumpara actiuni pentru care vei avea un venit in euro. Eu am retras deja bani de pe site deci chiar ii primesti in 3-5 zile lucratoare. Sper sa-ti faci un cont si sa vezi daca-ti place. De pe acest site poti retrage direct pe card. Si un link cu o dovada a retragerii: https://www.youtube.com/watch?v=L8ebavFoS8k

Adytza89 a raspuns pe 01.11.2012:

Depinde de cat costa, daca e foarte scump, poti ajuta pe cineva (parintii, matusa, unchiul, bunicii, verisori, etc.) cu niste treburi gospodaresti, nu stiu ce sa-ti mai spun :)

Galina_Nagit1 a raspuns pe 29.10.2012:

Daca esti creativ(a)..ai putea sa faci chestii ..pe care apoi sa le vinzi..fiindca eu de exemplu apreciez mult aceasta

dfgd1 a raspuns pe 29.10.2012:

depinde de cat costa . poti sa lucrezi pentru el(lucru in casa)sau sa rogi pe altcineva(matusa,unchiul,bunica,bunicul)sa ti-l ia.

qToshyba a raspuns pe 29.10.2012:

pff....ce sa iti zic eu tie???
Poti sa..... o rogi pe vecina sa iti dea ceva de lucru, cost
X_X