Categorii

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


› vrei zodia ta

Bancul zilei

Acuzat, ai gasit un portmoneu ?

- Da !

- Ai crezut ca portmoneul gasit iti apartine ?

- Portmoneul nu dar bancnotele imi pareau cunoscute...

› vrei mai mult

Stiati ca ...

Cel mai inalt pod din lume se afla in Himalaya. Chiar daca podul nu este foarte lung, el este situat la o altitudine de 5602 m peste nivelul marii pe partea indiana a Kashmirului. Numit Podul Baily, are numai 30 de metri (98 picioare) lungime fiind construit de armata indiana in august 1982.

› vrei mai mult


zorlescuoanaalexandra a intrebat pe 28.06.2012 in categoria Cum se face:

Cum sa fac rost de bani pentru un nou telefon ?

Am 14 ani si am nevoie de un nou telefon dar parintii nu vor sa imi dea bani. Ce pot sa fac ? Nu vreau sa ma angajez si nici sa fur. Daca as putea sa ''pornesc'' o mica ''afacere'' personala sau orice alt lucru d genul asta as fi recunoscatoare. Va rog daca aveti vreo idee sa ma ajutati.Multumesc Anticipat!!!!

Raspunsuri:


SPARTAKUS a raspuns pe 17.08.2015:

Http://www.marketglory.com/strategygame/Spartak993 Acesta este un site care chiar plateste, si nu iti ocupa foarte mult timp. La inceput castigi putin, dar cu cat mai mult joci cu atat castigi mai mult. Poti cauta pareri despre acest site si chiar dovezi de plata, daca iti faci cont de pe linkul meu te voi ajuta si-ti voi raspunde la orice intrebare. (Daca iti faci contul de pe linkul meu tu nu pierzi nimic, in schimb eu castig). Daca vrei astept mesaj pe privat aici sau in joc.Pe scurt, la inceput trebuie sa dai 10 lupte si munca zilnica, la 3 zile de munca consecutiva (adica un click pe zi) ai si bonus. Mai tarziu vei da acestea dar vei cumpara si energie sa primesti si mai mult iar dupa din acesti bani vei cumpara actiuni pentru care vei avea un venit in euro. Eu am retras deja bani de pe site deci chiar ii primesti in 3-5 zile lucratoare. Sper sa-ti faci un cont si sa vezi daca-ti place. De pe acest site poti retrage direct pe card. Si un link cu o dovada a retragerii: https://www.youtube.com/watch?v=L8ebavFoS8k

andreutza1 a raspuns pe 28.06.2012:

Nu o sa inteleg niciodata parintii care nu le dau bani copiilor. Dupa ce dracu i-au mai facut? Ca sa le faca curat.

PisicutaDia a raspuns pe 28.06.2012:

vinde limonada:)

roxanicutza a raspuns pe 28.06.2012:

incearca sa fi babysister!
sau poti ajuta un om mai invarsta cu treburile casnice desigur contra unei sume de bani

TEoLoL a raspuns pe 28.06.2012:

Am o senzatie de dejavu...si mie parintii mi-au facut acelasi lucru, dar pana la urma am reusit sa strang bani cu ajutorul colegilor mei, care nu prea se omoara cu scoala:fac teme pe bani...desene, proiecte, etc...merge! intr-o luna am strams bani pentru telefonul visurilor mele ;)